Patrz Iwonko i kolejna już była zanim znowu tu usiadłam Ale przynajmniej ciepełko mamy wreszcie prawdziwe
Twoją radą "zapomniałam" o mojej stipie na kilka dni i uuuurosła niesamowicie Buziak odsyłam
Przechowalnik zdecydowanie za duży!
Chciałabym się pozbyć ponad połowy Ale ja żałuję każdej roślinki...i tak stoją, bo mam nadzieję, że jeszcze gdzieś je wcisnę
A fotki tragiczne! Nie umiem robić to raz, a dwa.... coś ten telefon brzydkie foty robi. Poprzedni było gorszy....a lepsze fotki wychodziły
Antybiotyk działa. Najlepsze, że przy takiej pogodzie lekarz polecił mi siedzieć na zewnątrz, wilgotniejsze powietrze lepiej działa na krtań. Głos jeszcze nie wrócił w pełni, ale fajnie mi się dziś oddychało w ogrodzie, jak byłam. W domu dusi mnie kaszel.
Tulipany też mi się podobają
Będę potrzebowała na nowe rabaty do róż i lawendy. tylko tam tłem jest kremowa ściana, wiec potrzebuję większego kontrastu. Będę obserwować tulipany i zobaczę, które tam będą pasować.
Już jest pięknie, kolorowo
Rozchodniki z rozplenicami, to fajny duet. Muszę o tym pamiętać i do moich rozchodników dosadzić młode rozplenice.
Kontrowersyjna rabatka fajnie wyszła