Kasiu, nie przewiduję Nie mam takich zdolności. W zależności co mam pod ręką w dniu robienia dekoracji - tym improwizuję. Raz mi lepiej wyjdzie, raz gorzej. W każdym razie nie mam jeszcze pomysłu Jutro jadę po gałęzie
No tak żeśmy czuły że jak ich wygłupy pokarzemy to juz ani wianki ani ozdoby w ogrodzie takim hiciorem nie będą
Ale trzeba przyznac że im wyszło - nawet bym powiedziała że czapki idealnie sobie dobrali
Och, a ogród wokół nieposprzątany, gdybym wiedziała, postarałabym się bardziej.
No i facebook trzeba zamontować, a przysięgałam że dopiero na emeryturze, nie wyrabiam na zakrętach
Podobnie zaplecione trawy widziałam, ale nie kojarzę gdzie, Miskany ML ma też zaplecione Pawlus z Trawiasto-hortensjowo ze stawem. Pomysły sia lęgną niczym pisklęta Inspiracją dla mnie był Pawlus
Nie. W tym ogrodzie rosną swobodnie. Jeden miał dwa przewodniki i to też nie byłoby przeszkodą, gdyby się nie odkształcił mocno w bok. Wtedy go wycięłam tzn. skróciłam do połowy, aby ograniczyć ciężar.
Ten ogród jest dość "luźny" i miejsca jest dosyć, więc nic ze świerkami nie robię.
Tnę moje świerki teraz w pionie. Nie ruszam pojedynczych, a te ze szpalerów mocno tną w pionie i delikatnie w poziomie. Za garażem zamierzam puścić wyżej.
Bardziej naturalnie wyglądają tylko z pousuwanymi przewodnikami.