3 drzewa o wyrazistym pokroju. Jaka to odmiana buka 'Purpurea Pendula'? Fajnie mu przewodnik poszedł do góry.
Dzięki FB zobaczyłam, że są focie nowe To czerwone to konwalia?? Zawilcowe plemniczki najbardziej mi się spodobały...będzie dużo dzieci do rozdania A tak wogle to wszytko jest super
Dzięki Kondziu, jeszcze proszę uzupełnij z czego ta atrakcyjna głowa zrobiona: gips, metal czy coś innego ?
No właśnie, przewidywałam że będzie dużo fotek więc zalinkowałam
Konrad, Twój ogród dostał przyspieszenia, mimo, że teraz w śpiączce zimowej. Ale I tak szykuję się na wiosenne spektakle. Nie, nie, jesień też lubię, szczególnie u kogoś, bo sama nie mam szans na taki busz. Dostałabym nakaz po sprzątania przed zimą, albo wysiadka z ogrodu.
kokietujesz hihi my tu czekamy z wywieszonymi jezorami (az nam je troche przymrozilo) na jesienne fotki a Ty szesz " Mam nadzieje ze kogoś zainteresuje" alez mi sie mordka ucieszyla jak zobaczylaam, ze u Ciebie duzo nowych postow
Kalina?
Mogę mieć skojarzenia w związku z podglądem na warzywnik? Nie da się wyżej podnieść miski zlewu? Pięknie, pora zimowa w takim ogrodzie niestarszna.
a to co?? a to czerwone to chyba Ania zgadla ze konwalia, mam takie same i wysokosc tez pasuje, w tle widze wrzosy wiec koraliki nie wyzsze. na pczatku myslalam, ze z zegos spadly
Czy kogoś zainteresuje? Konrad, no ba . Jak gdzieś Ci się zgubi to kamienne poidełko to szukaj u mnie .