Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:08, 09 wrz 2012

Do góry
no to kilka wakacyjnych widoków na florę powiem szczerze, że jak na taką temperaturę to roślinność przy hotelowa bujna, trawa zielona, oczywiście poza hotelami istna pustynia...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:00, 09 wrz 2012

Do góry
ElAri napisał(a)
Witam

Nadziwić się nie mogę, ile pracy wkładasz w swój ogród!
Wygląda przepięknie, już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć!!!

witaj
niestety rewelacji nie będzie póki co
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:59, 09 wrz 2012

Do góry
Irenko, czy ja dobrze pamietam że mówiłaś że finka sprzedaje w necie cebule?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:57, 09 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a to co Madżenka szkółkę otworzyła ?

Nie, ale odwiedziła - speszyli for mi
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:53, 09 wrz 2012

Do góry
Marzenko mów szybko gdzie w necie tulipany kupujesz? Pamietam że Danusia kupowała gdzieś narcyzy i powschodzily inne... ja kupowalam u siebie w ogrodniczym i wszystko się zgadzało, ale pamiętam że były drogie nawet po 3zl za szukę, a biorąc pod uwagę że kupuje się ich duuuże ilości to i kwota wychodzi ciekawa... a pragnę dosadzić u siebie łany...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:48, 09 wrz 2012

Do góry
a to co Madżenka szkółkę otworzyła ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:39, 09 wrz 2012

Do góry
Sebek ale mnie zakręciłeś szukałam wczoraj wątku 'm jak machanie' i nie znalazłam jako że zimozielony skonczyłam czytać przed wyjazdem 24.08 to wróciłam do 25str i gdzieś na 60 stronie zorientowałam się że przechrzciliście nazwę wątku ... a juz myślalam ze nie umiem korzystać z wyszukiwarki ech ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:36, 09 wrz 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Fajnie bylo Cie spotkac Moja cala ekipa pozdrawia serdecznie

Szkoda, ze fotki przepadly

widze się, widzę!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:34, 09 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Heloł ponownie
Chyba wszystkie chwasty zostały weksmitowane Mam nadzieję, źe kilka zdjęć dzisiaj pokażesz bo różnica w temperaturze będzie dzisiaj mniejsza
aaaach niestety chwasty mają się dobrze... poza sfoceniem, podlaniem i skoszeniem młodego trawnika nic nie tknełam... niestety ogród musi poczekać. wczorajsze popołudnie i dzisiejszy cały dzień (ufff przed chwilą skończyłam) musiałam nadrabiać z młodym zaległości szkolne z pierwszego tygodnia szkoły... nawet nie myślałam że ruszą tak z kopyta... właśnie przepisaliśmy i przerobiliśmy materiał II klasy podstawowej z pierwszego tygodnia czyli 10stron ćwiczeń z polskiego, 7str ćwiczeń z matematyki i po 9stron w zeszytach z polskiego i z matematyki, 2str z angielskiego i do tego rysunek z wakacji ufff masakra maraton niesamowity! Jutro nadrabianie pourlopowe w pracy jak miło mieć urlop
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:26, 09 wrz 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
...witam i ja urlopowiczkę
A stęskniłaś się za ogrodem ???

pewnie ze tęskniłam, on chyba za mna nie bardzo... zarósł hwastami i zastanawiam sie kiedy go ogarnę aż wstyd... wczoraj porobiłam troche zarosniętych fot, a M skosił trawę na nic innego nie miałam czasu....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:24, 09 wrz 2012

Do góry
Joasiu
jak ogarę zdjęcia to wkleje trochę fauny i flory Tak, tak spotkałyśmy się z Kasią na wycieczce fakultatywnej i jak się później okazało leciałysmy jednym samolotem tylko byłyśmy w różnych hotelach
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:20, 09 wrz 2012

Do góry
Kasiu hahah fakt wycieczka była niesamowita, nie wiem jak Ty ale ja na suku miałam lekki dreszczyk strachu, ale pocieszałam się myślą, że Goma szereg zamyka a Dorota jest niesamowita, nie wspomnę o Mariem byliśmy z nią jeszcze na nurkach, na safari i delfinach. Chciałam jeszcze ją zmolestować na suk z moim M ale już się nie wyrobiliśmy... biuro skróciło nam pobyt o dwa dni i wysłali nas do Krakowa zamiast Warszawy teraz muszę pisać reklamację... Co do zdjęć to niestety nie mam ani jednego zdjęcia z okresu niedziela-środa mieliśmy nowy aparat i jak młody zgrywał zdjęcia we czwartek z nurków to przez pomyłkę zastąpil wcześniejsze nimi, zdjęcia nie do odzyskania... a miałam takie śliczne foty między innymi z 'życia miasta' z ogrodu Doroty ech... z późniejszych dni mam fotki .
Któregoś dnia opowiadałam Dorocie skąd się znamy i śmiała się niesamowicie, że spotkalismy się w takich okolicznościach
a na ostatniej focie widzę kawałek siebie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:37, 09 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
z tego co wiem boćki powinny być w domu od tygodnia, ale pewnie odrabiajją zaległości... nie uwierzycie jak Wam powiem że spotkałam Kaśkę na jednej z wycieczek fakultatywnych pod błękitnym niebem... moślalam że mam zwidy od tej temperatury gdy ją zobaczylam przy autobusie w którym ja już siedzialam a ona wsiadała pod swoim hotelem Miałyśmy nawet współną fote ale po pięciu dniach wakacji niechcący mój syn skasowal wszystkie zdjęcia z karty w aparacie....

Niesamowity zbieg okoliczności

My też raz spotkaliśmy znajomych w Alanyi
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:16, 08 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

DZIĘKI, DO ZOBACZENIA na dobranoc Jasiek brudas

Ja się potnę, jak ja jeszcze jedno dzisiaj zdjęcie słodziaka obejrzę to chyba sobie takiego sprawię!!!!

Marzenka, od razy dwóch, jeden dla mnie hihihihihihi
Zimozielony ogród przy białym domu 18:13, 08 wrz 2012

Do góry
uffff po dwutygodniowej przerwie dotarłam do końca, powiem krótko ogród jak marzenie. Zazdraszczam Pani Ani!!!! czekam na wodę, trawe.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:10, 08 wrz 2012

Do góry
heloł heloł nie wyściubiłam jeszcze nosa na dwór bo mi zimno... różnica temperatury jakieś 25st brrrrr, Sebek skóra w kolorze czekolady pomimo filtrów 50 i 30 oraz przebywania w cieniu parasola. Na koniec nie obyło się bez sensacji ze srony BP
a w ogrodzie widzę mnustwo chwastów... czemu one tak rosną?
Muszę poszukać tej nowej realizcji i doczytać zimozielony bo skonczyłam na 50stronie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:04, 07 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

zaległości nie nadrobie, nawet nie próbuję... poproszę o streszczenie... nawadnianie już jest?

Aniu widzę że się wyurlopowalaś Nawadnianie prawie się kończy, w poniedziałek próba wody

taaa wróciliśmy dwa dni przed czasem z niezłymi przygodami Nigdy więcej polskich biur podróży!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:08, 07 wrz 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
zaległości nie nadrobie, nawet nie próbuję... poproszę o streszczenie... nawadnianie już jest?

Aniu widzę że się wyurlopowalaś Nawadnianie prawie się kończy, w poniedziałek próba wody
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:59, 07 wrz 2012

Do góry
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:57, 07 wrz 2012

Do góry
z tego co wiem boćki powinny być w domu od tygodnia, ale pewnie odrabiajją zaległości... nie uwierzycie jak Wam powiem że spotkałam Kaśkę na jednej z wycieczek fakultatywnych pod błękitnym niebem... moślalam że mam zwidy od tej temperatury gdy ją zobaczylam przy autobusie w którym ja już siedzialam a ona wsiadała pod swoim hotelem Miałyśmy nawet współną fote ale po pięciu dniach wakacji niechcący mój syn skasowal wszystkie zdjęcia z karty w aparacie....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies