z tego co wiem boćki powinny być w domu od tygodnia, ale pewnie odrabiajją zaległości... nie uwierzycie jak Wam powiem że spotkałam Kaśkę na jednej z wycieczek fakultatywnych pod błękitnym niebem... moślalam że mam zwidy od tej temperatury gdy ją zobaczylam przy autobusie w którym ja już siedzialam a ona wsiadała pod swoim hotelem Miałyśmy nawet współną fote ale po pięciu dniach wakacji niechcący mój syn skasowal wszystkie zdjęcia z karty w aparacie....
Ja się potnę, jak ja jeszcze jedno dzisiaj zdjęcie słodziaka obejrzę to chyba sobie takiego sprawię!!!!
Najpierw Ana, potem Annastudio a teraz TY!!!
Ale słodziak się w wodzie wymoczy na wakacjach i będzie czyściutki i całuśny !!!
Anula ja tak Cie lubie a Ty sobie ze mnie zartujesz... nieładnie kobieto (groże palcem)
w życiu !!!!
ja w ogóle żartować nie umiem ! ja poważna jestem do bólu
Ana, zlituj się !!! nie widzisz, że masz pięknie ????
Anka gdybym Ciebie nie znała to bym uwierzyła Pięknie to powiedziane z dużym kredytem na przyszlość. No jedno jest pewne, jest piękniej niz rok temu buziak i spadam...
Marzenko a kto by mnie tyle czasu trzymał? wracam w pierwszej dekadzie września czyli do 9 już będę, spokojnie nie zdążycie zauważyć a będę spowrotem niesądzę bym wmiędzy czasie zaglądała...
Witaj Aniu. Pozwoliłam sobie do Ciebie zajrzeć. Myślałam, że dopiero zaczynasz, a tu już tyle stron do przejrzenia. Na razie obejrzałam plac zabaw, bardzo mi się podoba....Pozdrawiam z Konstantynowa Łódzkiego.
kurcze rozpisałam się i mi znikło w cyber przestrzeni... zatem w skrócie powiem że rozumiem Twoja milość do 'bez plotu' niestety mentalność Polaków prostuje wyobrazenia, bo przecież jak nie ma płotu to niczyje można zatem wchodzić bez pytania zaglądać w okna, wyprowadzać psy i zawracać autem pod samymi drzwiami.... tak miałam przez rok wkońcu stanoł płot....
Niemieckie zdjęcia śliczne, chętnie obejze JESZCZE
...dlaczego,dlaczego,dlaczego........u nas to niemożliwe..........,a za granicą możliwe....??????????