Cisow bedzie wiecej tylko juz za pozno na przesadzanie,a berberysy za gesto posadzone wiosna przesune,po swiecie kupie drzewko i posadze,tulipany w kraterze juz sa i czekam na wiosne
A jeszcze tylko troszkę się wtrącę ... zakładając, że ta rabata jest w słonecznym miejscu to nie myślalaś aby posadzić w nogach trzmieliny lawendę? To bardzo wdzięczne zestawienie Pozdrawiam
Pięknie Berberysiki uporządkowane ... "zapraszają" do domu I cisy doczekały się nowej miejscówki
No nie ... jeszcze szyje takie śliczności ... można sie zdołować ... a ja już chciałam prosić o namiary gdzie takie można kupić Szacun
Będziesz zadowolona
dla ścisłości jeszcze raz: jarzmianki mam wraz z hortensjami na rabacie gdzie większość dnia jest cień i widze ze sie walnełam powyżej bo rozumiem że nie pytasz o kwadraty z cisami tylko o rabate z jeżówkami różowymi tę cieńką a długą?
kupiłam sobie właśnie flavo-c
nie ma za co. cieszę się, że juz się nie denerwujesz
ale o ne rosną u Ciebie w cieniu? PS. Piękną masz wizytówkę
cos ty wcale w sumie tylko wisoną podsypałam wokół nich obornik granulowany
ale pytasz o cieskowe kostki czy o rabatę z jarzmiankiami?
Aneto, wielkość nie ma znaczenia. Przecież taki odcinek buduje się z planów, obrazów, rozmów z właścicielami, jest jakaś akcja i robótka. Można paralelnie pokazać inny podobny powierzchniowo ogród. Myślę, że widz byłby zadowolony: móc oglądać Twój ogród i Waszą pracę.
A jakoś specjalnie je traktujesz?
Kochana Jaką masz tutaj odległośc między rabatą z hortkami a tą po przeciwległej stronie? http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/ogrod-nowoczesny-kokoszki/photo/widoki-od-tylu-domu#gallery
Będziemy trzymać kciuki