O widze - niesamowita! Co za ulga bo naprawdę wyglądało to jak garncarnia Teraz po zimie ziemia jak masło, uwielbiam w takiej grzebać bo jest bardzo plastyczna, nie to co latem. Uwielbiam wiosnę, jest jak pobudka w sobotni poranek
Tu zainteresowana - ale mię zatkało... się przekonałaś...? No cuda jakieś
Anglicy stoją na stanowisku, żeby rozdzielać i przesadzać przebiśniegi, jak już przekwitną... Ale to chyba też są wornowii… Coś za szerokie i za zielone te liście...
Ku pamieci: wysialam czarne pomidory znasion zebranych w 2018 r.
/wiecej nic nie wysiewam/
Wychodzac na spacery marze o cieplej wiosnie. Rece mnie swedza zeby cos porobic w ogrodku. Planuje zaczac od trawnika na froncie.
Odpowiem zbiorowo - mam chwilke nie wiadomo jak dluga
Dziekuje za zyczenia
Mam plan na ogarniecie ogrodka - niech babcia przyjedzie pobujac wnuczke w wozku to ja pobiegam z grabiami, szpadlem i sekatorem
Bucikow na szydelku juz nie robie - brak czasu.
Bol nogi juz mnie opuscil teraz bola mnie rece - pulpecik wczoraj wazyl 5260 g.
Jeszcze raz bardzo cieszę się z tego naszego wspólnego wczorajszego czasu.
A na to spotkanie, to ja oczywiście się cieszy.
Dziewczyny już dawno mówiły,że u ciebie jest pięknie i masz śliczne trawy
Mam nadzieję,że takich naszych wspólnych spotkań w sezonie i w ogrodach już będzie więcej.
Witaj Agatko
To już nasze 3 spotkanie.W tym roku więcej dziewczyn lubelskich do nas dołączyło
Z czego się bardzo cieszymy.
Na prośbę wstawiam zdjęcie naszych cudownych dziewczyn z podpisami.
Pierwszy rząd od dołu z lewej strony :
dominka-Aga ( Zielony AZYL),sierotka-Bogusia( Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki) ,Marga-Monika( Ogród dla moich synków),amelia_b-Amelka (Pogubiłam się po drodze...)agapant-Agnieszka (Daleki od ideału.....)
I od górnej lewej :
anabuko1-Ania( Dębowe zakątki),AnnaMS-Ania( Zielony zakątek z Antonówką), iwona_d-Iwonka( jeszcze bez wątku. Cigle na niego czekamy ),anpi-Ania( Za drzwiami do ogrodu ) ,Betka-Beatka (Historia ogrodu z rowem )
Aniu kochana bardzo ci dziękuję za wspólnie spędzony wczorajszy dzień. Wyjątkowe wspaniałe chwile i wszystkie rozmowy.
Bardzo cieszę się ,że do nas przyjechałaś .
Na pamiątkę zostawiam