Enya święte słowa
Zawsze usłyszy, ze wyprzedaż była.
I tak mu dzisiaj pokazałam za ile te wielki białe donice bym zapłąciła....999 zł a kupiłam na wyprzedąży za 55 zł I niech żyje w błogiej nieświadomosci, ze zawsze takie relacje cenowe zachowuję
ja w ubiegłym roku kupwałam na miejscu w ogrodniczym i też wszystkie się zgadzały, noo wśród setki białych znalazł się jeden żółty wszystkie inne jak na obrazku.
Zobaczę co dziewczyny polecą. W ubiegłym roku zamiawiałm w swiatcebul.pl i cebule.pl Wszystko było ok. kiwtły pięknie i nawet kolory były zgodne zamówieniem.
Aniu pamiętam Twój taras był jak mój, dajesz mi nadzieje, że mój kiedyś też będzie piękny. A co do marzeń to od dawna wiadomo, że jeśli ktoś bardzo się stra to się spełniają Jestem ciekawa jak reporterzy trafili do Ciebie....
hhaha dobre, jeżdżąc u nas po miescie mam wrażenie że co drugie auto to L ... niestety mamy ośrodek egzaminacyjny i nawet z kilku województw do nas przyjeżdżają bo łatwo zdać tzn miasto łatwe...
Irenko ja macierzanke zamawiałam przez neta z miesiąc temu. Właśnie hosty delikatnie przypala...a może dam tam jakies inne trawki jak spotkam w dużej ilości
Gabi, Enya ale ja nie grzesze.... przecież powiedzialam że nie ma już tego ugoru z kwietnia ubiegłego roku,
ale ogrodu jaki bym chciała tez jeszcze nie ma ... jest w trakcie
Irenko, no ja mam nadzieję ze przetrwa skoro rośnie w bylejakiej szczelinie, na skalniakach to chyba da radę no niech tylko spróbuje inaczej... Ten pusty trójkąt zostanie pusty tzn będzie tam kamyk, w projekcie jest ciurkadlo, ale marzy mi się taki mini-mini stawiczek okragły ze stali nierdzewnej a w nim lilie wodne... narazie wysypie kamykiem i moze postawie przenosne palenisko . Hosty chyba wymienie na hakone...mam przed domem posadzone co 20 cm... a cis he nie wiem albo hili albo hici hahhaha
hee gdybym ja tak miała do Was 100km to byście się odemnie nie opędziły
wcale byśmy się nie martwiły Aniu w twoim towarzystwie byłoby jeszcze milej i jeszcze więcej tematów do obgadania ja pewnie z gazonami bym cię męczyła, ha, ha