Pierwsze koty za płoty Jak nie trąbią to już jest dobrze
hhaha dobre, jeżdżąc u nas po miescie mam wrażenie że co drugie auto to L ... niestety mamy ośrodek egzaminacyjny i nawet z kilku województw do nas przyjeżdżają bo łatwo zdać tzn miasto łatwe...
Dzisiaj dość długo pracowałem w ogrodzie, ale jest lepiej Przesadziłem słoneczniczka i rozwara - w ich miejsce powędrowały siewki jeżówek, bo rosły obok. Mam nadzieję, że w przyszłym roku doczekam się kwiatów
Tutaj po lewej dosadzę trzy wrzosy - tylko jakie? Takie jak po prawej czy różowe?
Dzisiaj wykulkowałem lawendy - nie wiem czy nie za późno, ale trudno. Dostały od razu piachu
Do czego zmierzam ? Zostaną hortensje SD, cisy i bukszpany też Żywopłocik bukszpanowy będzie kanciasty (ciekawe za ile lat przy jego obecnym stanie?) Jednak zauroczyły mnie te przywrotniki, lawenda i kocimiętki - no i na pewno pojawią się na froncie przywrotniki przeplatane z - no właśnie czym - lawendą (która u mnie nie za bardzo chce rosnąć) czy pokładającą się kocimiętką, bo dałbym tą wysoką....Proszę doradźcie Skłaniam się bardziej ku kocimiętce, bo zakwita wcześniej i jest mniej wymagająca.
I jeszcze jedno zdjęcie - wyzwanie dla Danusi Dla mnie to niemożliwe stworzyć takie dzieło sztuki