Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:07, 22 sty 2015

Do góry
Dzisiaj wyjątkowo przyjemny czwartek Jeszcze tylko trzy dni i wolne, jest dobrze
Lawendowy zawrót głowy 09:41, 22 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Jolu gdzie planujesz werbenę z grackami?

Paulinko chce ja posadzic w dwóch donicach jedna juz jest przy tarasie zaraz poszukam a druga bedzie przy moim placyku na grila zaraz znajde zdjecie. Czy gracki stoja sztywno? Bo ta druga donica nie bedzie miała pleców
Mała Eleczka 09:09, 22 sty 2015

Do góry
Szafirki też mam od pażdziernika One tak już zawsze

Macham z kawą
Lawendowy zawrót głowy 09:06, 22 sty 2015

Do góry
Jolu gdzie planujesz werbenę z grackami?
Moja "przyziemna" :) pasja 08:53, 22 sty 2015

Do góry
Chyba większość z nas ma takie denerwujące miejsca. Najgorzej jak masz coś starego i remontujesz i remontujesz, i końca nie widać...Przy nowej działce i budowie jest o wiele łatwiej, masz przynajmniej czystą działkę i budujesz, urządzasz wg własnego planu.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:48, 22 sty 2015

Do góry
Piec taki normalny to pestka, gorzej zasypowy. Koło w Fiacie 126P nie raz wymieniałam i nic strasznego
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:45, 22 sty 2015

Do góry
Beta jak widać Jagoda nie tylko dobra w planowaniu ale pamięć też ma niezłą Pozytywne myślenie to połowa sukcesu

Kasiek uważaj bo masz przełożoną przed sobą i będzie śmierdzieć
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:42, 22 sty 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Nie lubisz czwartku???
Dzisiaj jest czwartek, gorzej niż sobota, ale o wiele lepiej niż poniedziałek. Troszkę gorzej niż piątek. Mimo to czwartek jest lepszy niż środa. Czwartek jest nawet lepszy niż niedziela, bo w niedzielę jutro to poniedziałek, a w czwartek jutro to piątek!

Zgadzam się, że czwartek lepszy niż środa Jago na pamięć chyba tego nie znasz??
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:42, 22 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Pierwsza, którą przyszłam nadrobić i myślę sobie, Siakowa będzie dalej rozmyślać nad swoją donicą a tu padam ze śmiechu Mam nadzieję, że nie we wszystkim jesteś samowystarczalna?? Chociaż tutaj dzieją się takie rzeczy, że już nic mnie nie zdziwi

hmmmm no cóż... pieca jeszcze nie rozpalałam i koła sama nie wymieniałam
Dla odmiany czas na zmiany... 08:40, 22 sty 2015

Do góry
Nadrobiłam Psiak u mnie też podsikiwał drzewka i też wymieniałam smaragdy. Są środki do pryskania roślin odstraszające zwierzęta, niestety po każdym deszczu trzeba operację powtarzać. Czy skuteczne to nie wiem bo jakoś nauczyliśmy psiaka gdzie może wchodzić a gdzie ma zakaz

Tęsknię za widokami morsko-bieszczadzkimi Tak z eMem nazywamy Twoje okolice
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:32, 22 sty 2015

Do góry
Nadrobiłam i czekam na wiosnę Krokusy wyszły? 2.02 nadal aktualny??
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:20, 22 sty 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Dzisiaj prawie na skrzydłach jechałam do pracy a nigdy nie lubiłam czwartku

Nie lubisz czwartku???
Dzisiaj jest czwartek, gorzej niż sobota, ale o wiele lepiej niż poniedziałek. Troszkę gorzej niż piątek. Mimo to czwartek jest lepszy niż środa. Czwartek jest nawet lepszy niż niedziela, bo w niedzielę jutro to poniedziałek, a w czwartek jutro to piątek!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:05, 22 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

jola samowystarczalna jestem jak mnie kwasy zeżrą to wiem jak się zutylizować

Pierwsza, którą przyszłam nadrobić i myślę sobie, Siakowa będzie dalej rozmyślać nad swoją donicą a tu padam ze śmiechu Mam nadzieję, że nie we wszystkim jesteś samowystarczalna?? Chociaż tutaj dzieją się takie rzeczy, że już nic mnie nie zdziwi
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:59, 22 sty 2015

Do góry
15 lat temu nie wyobrażałam sobie, że takie coś jak internet będzie tak potrzebne i niezbędne do życia... Szok

Idę nadrabiać u Was
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:48, 22 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
ooo jestes

Kasiek jeeestem

Nie miałam od poniedziałku internetu w pracy. Dzisiaj prawie na skrzydłach jechałam do pracy a nigdy nie lubiłam czwartku
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:44, 22 sty 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ja chciałam to zasadzic w donicy ale teraz sie zastanawiam chyba dla takiego zestawu potrzebna jest wieksza przestrzen

Pieknie to wyglada

Muszę wpaść do Ciebie i zobaczyć co tam planujesz
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:42, 22 sty 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pytanie mam techniczne kochana twoja piekna werbena z grackami cudnie wygladaja powiedz mi czy róznica wysokosci miedzy werbeda a lawenda przed nia jest łagodna czy dysproporcja jest duza? Na fotce wyglada ze tak ale tutaj lawenda jeszcze nie kwitnie . Ja tez chce werbene gracki a przed nia ma byc lawenda......zasadziłas tam jeszcze chopenkinczy sa wysokoscia posrednie?

Jolu, gracki mają ok.1,7m a powinny dojść do 2m.( możesz zobaczyć sobie u Agi Gusiarz z kwadratowego) ja je co roku przesadzam, dzielę i dlatego nie mogą u mnie na dobre pokazać na co je stać Werbena jest tej samej wysokości i dla mnie to duet idealny. Co do lawendy to jest duża dysproporcja i coś mi tam nie pasowało. Chopeny dorastają do 2m., na początku tamtego sezonu miałam je właśnie przed grackami ale za miało miejsca było jak werbena zakwitła i zrobił się busz.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:32, 22 sty 2015

Do góry
malkul napisał(a)

własnie dlatego że się boję grzyba i ciągłej pielęgniacji oraz przemarzania na skarpetke wybrałam cisa.

Gosiek u mnie odpukać jeszcze nic nie przemarzło a z pielęgnacją w tym moim ogrodzie mikro też nie mam problemu, wręcz czasami muszę sobie wymyślać robotę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:30, 22 sty 2015

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...nie zawsze jest grzyb w bukszpanach ale zdarza się...buksy chorują tak samo jak inne rośliny...stosując jednak odpowiednie środki możemy tmy chorobom zapobiegać...w moim ogródzie są bukszpany które mają 6 lat i gorsza dla nich była miodowka bukszpanowata, szkodnik...
...ice dance jest sporą trawą, taka sztywna i w zamkniętej obwódce będzie taki sobie... ale to jest tylko moja opinia...

Cześć Aga Chyba pierwszy raz u mnie, tak więc otwieram bramę i zapraszam częściej

Ice dance mam też w kulach buksowych i uwielbiam ją W tym roku idę w totalny minimalizm i nie chcę wprowadzać już nowych gatunków do ogrodu dlatego pomyślałam właśnie o tancerzach
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:26, 22 sty 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Marzenko - a ten problem grzyba u bukszpanow dotyczy ogolnie bukszpanow zy jak sa w obwodce pod drzewami to problem sie zwiększa czy jak sa w zagęszzeniu to jest problem ? Czy ogolnie.w bukszpany nie qarto onwestowac bi zawsze jest grzyb ? a moze tylko.jak podloze maja mokre ?

Kasia, inwestuj w buksy bo są cudne A choroby...każda roślina może je złapać. U mnie odpukać tylko na jednej kulce zauważyłam grzyba.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies