Paulinko chce ja posadzic w dwóch donicach jedna juz jest przy tarasie zaraz poszukam a druga bedzie przy moim placyku na grila zaraz znajde zdjecie. Czy gracki stoja sztywno? Bo ta druga donica nie bedzie miała pleców
Chyba większość z nas ma takie denerwujące miejsca. Najgorzej jak masz coś starego i remontujesz i remontujesz, i końca nie widać...Przy nowej działce i budowie jest o wiele łatwiej, masz przynajmniej czystą działkę i budujesz, urządzasz wg własnego planu.
Nadrobiłam Psiak u mnie też podsikiwał drzewka i też wymieniałam smaragdy. Są środki do pryskania roślin odstraszające zwierzęta, niestety po każdym deszczu trzeba operację powtarzać. Czy skuteczne to nie wiem bo jakoś nauczyliśmy psiaka gdzie może wchodzić a gdzie ma zakaz
Tęsknię za widokami morsko-bieszczadzkimi Tak z eMem nazywamy Twoje okolice
Nie lubisz czwartku???
Dzisiaj jest czwartek, gorzej niż sobota, ale o wiele lepiej niż poniedziałek. Troszkę gorzej niż piątek. Mimo to czwartek jest lepszy niż środa. Czwartek jest nawet lepszy niż niedziela, bo w niedzielę jutro to poniedziałek, a w czwartek jutro to piątek!
Pierwsza, którą przyszłam nadrobić i myślę sobie, Siakowa będzie dalej rozmyślać nad swoją donicą a tu padam ze śmiechu Mam nadzieję, że nie we wszystkim jesteś samowystarczalna?? Chociaż tutaj dzieją się takie rzeczy, że już nic mnie nie zdziwi
Jolu, gracki mają ok.1,7m a powinny dojść do 2m.( możesz zobaczyć sobie u Agi Gusiarz z kwadratowego) ja je co roku przesadzam, dzielę i dlatego nie mogą u mnie na dobre pokazać na co je stać Werbena jest tej samej wysokości i dla mnie to duet idealny. Co do lawendy to jest duża dysproporcja i coś mi tam nie pasowało. Chopeny dorastają do 2m., na początku tamtego sezonu miałam je właśnie przed grackami ale za miało miejsca było jak werbena zakwitła i zrobił się busz.
Gosiek u mnie odpukać jeszcze nic nie przemarzło a z pielęgnacją w tym moim ogrodzie mikro też nie mam problemu, wręcz czasami muszę sobie wymyślać robotę
Cześć Aga Chyba pierwszy raz u mnie, tak więc otwieram bramę i zapraszam częściej
Ice dance mam też w kulach buksowych i uwielbiam ją W tym roku idę w totalny minimalizm i nie chcę wprowadzać już nowych gatunków do ogrodu dlatego pomyślałam właśnie o tancerzach