Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:13, 31 paź 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Madżen, Sri Lanka, byłaś??

Nie byłam, czaję się za rok
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:12, 31 paź 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Musi być mądra rada, co nie da się developerom blokowiskowym oraz mieszkańcy muszą być czujni. Bo o zmianach MPZP mało kto tak naprawdę wie.

Należy wykazywać ograniczone zaufanie do przedstawicieli samorządu gminnego.

Mam 4 Bagatelle.

Hi hi mam zaufanego przedstawiciela społeczeństwa w postaci rady gminy i czujnego sąsiada obstawiłam się z każdej strony
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:10, 31 paź 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
jak bywasz w okolicach Milicza, to mogę Ci ofiarować trochę gałęzi świerkowych. Jestem na etapie wycinki drzewa (mam pozwolenie )

Madżen, pomyliłam wątki. Miało być do Twojej sąsiadki Kasi
Tak to jest jak się otwiera kilka ogrodów na raz

pozdrawiam

Hi hi ja tez chętnie skorzystam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:05, 31 paź 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Ojej, blokowisko, to chyba nie powstanie, jeśli.. to maże szeregówki niskie
U mnie noc na plusie

Wg planu ZP to nie maja prawa powstać budynki inne niż 4 rodzinne, skad zatem bloki 4 pietrowe? Rodzina=Piętro?
Trzeba być czujnym jak ważka karkonowska

Rano było +4
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:03, 31 paź 2014

Do góry
kasia_w napisał(a)
Marzena, w innym twoim wątku widzę hebe- zimuje u ciebie czy co roku sadzisz nowe? ja okrywam na zimę ale i tak na drugi rok jest marne. I skąd wzięłaś bukszpana kulkę na pniu???
Bloki- przekleństwo naszej okolicy, u mnie też pole wokół i tylko modlę się po ciuchu coby pojedyncze działki ludziska kupowali. Jak wiadomo plany zagospodarowania przestrzennego w naszej gminie tajemniczo się zmieniają w bardzo szybkim tempie. Jak kupowaliśmy domek 5 lat temu, to podobno wokół były tereny o podwyższonym standardzie ekologicznym czy coś tam...i co- nico, osiedla rosną

Ostatnio zimowaly ale zostawilam tylko miniaturowe. Te większe podobnie jak u Ciebie robily się brzydkie i wyciepalam. Jak wpadniesz na kawę sąsiadko pokaże Ci moje hebe w mrozną zime nawet okrywane wymarzły

Gdy wprowadziłam się do naszej wsi 12 lat temu była cisza i spokój... Po 7 latach nie mogłam okna otworzyć w sypialni bo słyszałam tylko samochody lrzy głównej drodze.... Działke kupiłam po szczegółwej analizie planu zagospodarowania przestrzennego... Już probe przybliżenia obwodnicy do naszych domów oprotestowywaliśm, zatem bloki na roli to też prawdopodobne....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:58, 31 paź 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Marzenko, odpisałam u siebie, ale powtórzę i tutaj. Jeśli chcesz, pstryknę przy okazji fotkę kulistego platana, który stoi przed moim centrum ogrodniczym, a ma już koronę o średnicy około 3m. Może to pomoże Tobie w podjęciu decyzji co do ewentualnego zastępstwa dla brzóz.

O masz już net, zaraz do Ciebie wpadnę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:57, 31 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Do wyborow blokowisla nie bedzie. Mieszkancy rade by zjedli.
Madzen kupuj te rolne po sasiedzku... potem sprzedaz.
A najlepiej jakby rada uchwalila koniecznosc opracowania MPZT i wpis. Ze blokow niet.

Potrzebowałabym 600 tys zł na 3000 m2.... Zatem ten wariant odpada.
Wójtowa czuje się zagrożona przez moją wieś, nawet po wyborach (jesli wygra) nie odwaźy się
Moja codzienność - ogród Oli 22:27, 30 paź 2014

Do góry
leon60 napisał(a)

Cieszę się, ze nie masz depresji z ładnym kantem rabata zyskuje to prawda choć u mnie docelowo wszędzie będą obrzeża
Graziella dostała lekkich przebarwień, jak kępy będą większe myślę, że efekt będzie fajny

Obrzeża pozwlają na leniuchowanie 3-4 tygodni ale z kancikami wyglada bardziej estetycznie , wg mnie
Początki w Kruklandii 22:24, 30 paź 2014

Do góry
Wszystkiego naj
Ogród w Alei Lipowej... 22:21, 30 paź 2014

Do góry
wypiekniał Twój ogród
dobrze że kulę obroniliśmy

Po identyfikację żurawek biegnij do Lukasza
Lawendowy zawrót głowy 22:18, 30 paź 2014

Do góry
Alez Ty masz tempo, pędzisz z wątkiem aż zadyszki dostaję
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:03, 30 paź 2014

Do góry
Ajaj to już rok od premiery rabaty frontowej minął?

Ps. Nawet nie wiem jaka jest pogoda.... Ciemność tylko widzę....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:35, 30 paź 2014

Do góry
Blokowisko na razie nie powstanie, bo zablokowano uchwałą Rady Gminy przekwalifikowanie działek rolnych na budowlane zatem na razie rzepak lub kukurydza królują a docelowo w razie czego puszczę graby na wysokość 4 m

Liściaste a i owszem gubią liscie ale podgladanie zimą mnie nie denerwuje, bo nikt nie spaceruje droga, tylko od czasu do czasu przejeżdżają samochody
Dziękuję za pochwaly i pozytywne opinie , to bardzo motywujące.
Nadchodzą dlugie zimowe wieczory, martwię sie co będziemy oglądać Chyba musimy jakieś przeglądy roslin, porównania robić i oczywiście dekoracje
Kondziowy ogrod cz II 20:29, 30 paź 2014

Do góry
Kondzio zachwyciłeś mnie różami. Poproszę o nazwy pod zdjęciami
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:25, 30 paź 2014

Do góry
Tak radosnie było w tym wątku... I takie info nt psiaka... Współczuję.
Ogród na glinie 20:20, 30 paź 2014

Do góry
Malgosik jak cudnie się wybarwił Twój ambrowiec. mój nadal nic!!!!!! Skandaliczny skanadl!
Mały ogród Kasi 20:15, 30 paź 2014

Do góry
witam sąsiadkę niemal zza płota ha naprwno obok Ciebie w ubiegła niedziele przejeżdżałam, bo pamietam ten dom w klinkierze z naprzeciwka Tylko bij zabij nie mogę zlokalizowac, z ktorej częsci wsi jesteś
napisz na prive igdzie mieszkasz

Ps. Cisy zdecydowanie maja za mokro. To plaga naszych ogrodow, Wieloszki, Gabisi, Noemi.... Wszystkie mamy glinę i nadmiar wody. Moje cisy rosną na gorce miedzy gabionami, woda ma gdzie spływać i to jedyny dla nich ratunek.

Ale mam dobra wiadomosć - trawy u nas rosna świetnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:29, 29 paź 2014

Do góry
justi napisał(a)
Własnie, Marzenko musisz być Chaosem i chaosić w ogrodzie, bo byś nie miała co robić jakby było idealnie i nic do dodania

Tyż prowda
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:28, 29 paź 2014

Do góry
noemi napisał(a)

Giełda obowiązkowo, trzeba ustalić termin . A może za tydzień w czwartek, kawka w ZC ?

Madziu muszę mój kalendarz wyjazdowy potwierdzić ale wstępnie jestem na tak
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:26, 29 paź 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, o tym samym pomyślałam Wnętrze i ogród zimowy równie bajeczne jak ogród

Ja tam mogłabym w namiocie w ogrodzie mieszkac
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies