Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na glinie

Ogród na glinie

Madzenka 20:20, 30 paź 2014

Malgosik jak cudnie się wybarwił Twój ambrowiec. mój nadal nic!!!!!! Skandaliczny skanadl!
leon60 20:54, 30 paź 2014

Piękne zdjęcia jesieni Moje grazielle mają po 3 wiechy i już je lubię
as226 21:24, 30 paź 2014

Byłam, pozdrawiam
Malgosik 22:12, 30 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Malgosik jak cudnie się wybarwił Twój ambrowiec. mój nadal nic!!!!!! Skandaliczny skanadl!

Może jakieś zaciszne miejsce dla niego masz?
I żadne przymrozki go nie biorą.
W końcu u nas nie jest jakoś super mroźnie, raczej przy gruncie.
Może jeszcze na niego czas. U nas będzie łyso a u Ciebie kolorowo.
Malgosik 08:59, 31 paź 2014

Dzięki że zaglądacie

Tak sobie policzyłam, że wsadziłam do gruntu około 300 cebul. Zobaczymy co z tego wyjdzie wiosną. Niektóre liczyłam np. 15 sztuk zakupionych rok wcześniej krokusów, które się już namnożyły, nie liczyłam do ilu podczas sadzenia. Tulipany mają też mniejsze cebulki przybyszowe, które poszły do koszyczków choć nie będą jeszcze kwitły, to ich nie liczyłam. Oby było ładnie wiosną.
A najlepsze jest to, że mąż nic nie wie o kupowanych cebulach. Ciekawe co powie wiosną na te niespodzianki. A pierwszy zestaw tulipanów mix kupił 2 lata temu osobiście ku mojemu zaskoczeniu.
Ewa777 16:01, 31 paź 2014

Oby na wiosnę było ładnie??? Na pewno będzie pięknie! Tyle cebulek! Fajną niespodziankę będzie miał Twój mąż
Iwk4 17:58, 31 paź 2014

Hej, ja tylko na chwilkę, bom zajęta bardzo Melduję, że na wiosnę będzie u mnie ambrowiec i wiem, gdzie go posadzę Dziś zdecydowałam, że wywalę jeden z dereni (zielony, nic ciekawego). Będzie sobie rósł ambrowiec i cieszył oko tych, co na posesję będą wchodzić
Pozdrawiam i lecę uzupełniać bazy danych, a jutro na groby najbliższych
pozdrawiam.
lojalna_ 18:09, 31 paź 2014

Malgosik napisał(a)
Dzięki że zaglądacie

Tak sobie policzyłam, że wsadziłam do gruntu około 300 cebul. Zobaczymy co z tego wyjdzie wiosną. Niektóre liczyłam np. 15 sztuk zakupionych rok wcześniej krokusów, które się już namnożyły, nie liczyłam do ilu podczas sadzenia. Tulipany mają też mniejsze cebulki przybyszowe, które poszły do koszyczków choć nie będą jeszcze kwitły, to ich nie liczyłam. Oby było ładnie wiosną.
A najlepsze jest to, że mąż nic nie wie o kupowanych cebulach. Ciekawe co powie wiosną na te niespodzianki. A pierwszy zestaw tulipanów mix kupił 2 lata temu osobiście ku mojemu zaskoczeniu.

Swietnie zazdroszcze Ci tego cudnego widoku tulipany w wiekszych ilosciach wygladaja cudnie

eMus zadowlony bedzie z tulipankow
Ewa_w_ogrodzie 19:50, 31 paź 2014

300 cebulek wow! Ciekawe kiedy mi uda się tyle zgromadzić
nicol21 20:01, 31 paź 2014

Malgosik napisał(a)
Dzięki że zaglądacie

Poszalaś, ale powiem że u mnie działeczka mniejsza...dużo mniejsza a cebul więcej mam. Wstyd się przyznawać. Luby już nawet nie pyta
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies