Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:11, 12 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)

co to te puchatki?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:10, 12 cze 2015

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:09, 12 cze 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:08, 12 cze 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:06, 12 cze 2015

Do góry
W oczekiwaniu na jeżówy ciesze sie jarzminakowymi broszkami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:05, 12 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
hihihi Karolcia, rozwalasz mnie! wzięłaś jednak Paniąja też latawicą być mogę
dzięki za pamięć

bo ja też wolę porobić w ogródku cokolwiek, niż sprzątać i końca nie widzieć... nie mam możliwości sprzątać na raz 6h cięgiem, ani siły, chyba że po nocy, ale wolę spać a babka grosze bierze i sprząta, sprząta ale wypas
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:04, 12 cze 2015

Do góry
tu śmieszna fotka chciałam wam zobrazować jaki czosnek Krzysztofa rośnie wielki ( zestawiony z głową 8-letniego syna)
w tle mój chory cis
Ogród do kwadratu 12:58, 12 cze 2015

Do góry
tam mimo ze róż nie lubię to twoja rózanka jako jedna z nielicznych mi sie podoba bardzo
Ogród do kwadratu 12:58, 12 cze 2015

Do góry
tam mimo ze róż nie lubię to twoja rózanka jako jedna z nielicznych mi sie podoba bardzo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:56, 12 cze 2015

Do góry
abiko-łzy Twe ocieram

dziewczynki mój dom totalnie zapuszczony nie mam czasu na nic tez wolę w ogród iść porobić
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:54, 12 cze 2015

Do góry
hihihi Karolcia, rozwalasz mnie! wzięłaś jednak Paniąja też latawicą być mogę
dzięki za pamięć

Konieczki- no jest zcego zazdrościć jeśli się ma duszę szwędacza. ja mam taką i mój Emuś też
jeśli chodzi o stopię to my wszyscy mamy jedna odmianę
Ostnica mocna Pony Taili - Stipa tenuissima
nie zimuje raczej (choć już mi przezimowała kolejną zimę bo i zimy łagodne)
ale się wysiewa mocno i można sobie tez kupić nasionka wysiać w lutym i czekać a w maju w grunt już podrośniętą

nie wiem o które donice pytasz ale we wszystkich mam zwykłą rozplenice bezodmianową rośnie spora

Amelia-wybaczone wpadaj częściej jak się podoba

Magnolia- no wiesz że ja uwielbiam ten kwadrat lawendy u Ciebie i mimo, żeś ja pokrzywdziła z leksza to za rok będzie tylko piękniej.
i może dojdą kolejne śliczne punkty i nam pokażesz więcej
twoja babka ładna moje się średnio zbierają, drażnią mnie z leksza, pójdę w pole i poszukam wielkiej zwykłej baby

wiesz co dziś wymyśliłam- że dokupię jeszcze jednego hakuree i dam bardziej z przodu gabionku będą dwa sobie rosły

Madzia-musze zdążyć na twoje zawilce, bardzo je lubię. urocze są

Alex- ty nie rozmyślaj o czarownicach bo urodzisz przedwcześnie

bdan- dzięki za info i linka, postaram się wpaść ale nie obiecuję

Ensata- ja jestem łobuz, pale piję prowokuję biję , krzyczę chrypię i wsjo
żarcik tylko popalam i czasem krzyczę

Katiia-lepiej w bólu się ze mną nie łącz bo u mnie w ogrodzie coraz gorzej

Nawigatorko- jarzmianki parę dostałam od dziewczyn z O. a resztę kupiłam to Allegro sklep.:cebule CEBULE.PL Jan Wiśniewski Rzeczycka 26 04-940 Warszawa, http://www.swiatcebul.pl/ pod postacią kłącz.

Pszczółko- czasem w konsekwencji ciężko wytrwać ale jak potem siądę i spojrzę obiektywnie na mój ogród to rozumiem że taki jest dla nas najpiękniejszy i im mniej tym więcej
u nas tez ostatnio sucho na wiór, trawnik skiepszczał całkiem ale dziś od rana mu "robimy dobrze".

EwaG- (z racji choćby twej profesji )przecież wiesz że masz wiele do powiedzenia (czyt. podpowiedzenia jak ulepszyć , upiększyć) i chętnie Cię zawsze wysłucham. także nawołuję: proszę częściej i śmielej

Babka- nic lawendzie nie daję, i myślę że to cała tajemnica

Marzenka-
myślę że to jednak sie u mnie jakiś grzyb panoszy bo i inne rośliny kiepściejąmus pryskać

siakowa-oddychasz? bo będzie nowa porcja zdjęć

Jazz- zbudź się

Sebuś- melduj sie jak będziesz jechała (tak z dzień wcześniej co bym wymuskała)

Ewa- proszek do pieczenia za radą Beatki rozsypałam ale nic on tam dla mrówek, już w cynamon się nie bawiłam bo by mi za raz ciasto wyszło na progu ale nabyłam jakiś środek z Targeta i poszły precz w ciągu sekund 5.

Dla wszystkich całuski

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 08:59, 12 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Najpiękniejszy kwiatek w Twoim ogrodzie to TY w ciąży

prawda
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 08:40, 12 cze 2015

Do góry
Najpiękniejszy kwiatek w Twoim ogrodzie to TY w ciąży
W ogrodzie Lorki za zakrętem 08:10, 12 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)

jak ujrzałam te fałdunie to sie rozczuliłam CUUUDNNNEE
moje dzieciamki to takie kościotrupki, pupki jak pieprzyczki

100 miniaturkowcyh busków też świetne

Takiego chudzielca też posiadam w kolekcji tylko 5 letniego

nawigatorka napisał(a)
Bede zaglądać. Pomocnica super.
Ja za graby fastigiaty takie 1,8 dałam 55 zł wiec nie jest najgorzej.

Zapraszam navigatorko, ja z przyjemnością u Ciebie już bywam, ale mało się udzielam na razie

z tymi grabami to mam pecha, cos znaleźć nie moge a u nas tylko olbrzymy po 240 szt:/
Zielonym do góry... :) 12:19, 11 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
one by fajnei wyglądały "jak by z traw wyglądały"

taki miałam zamysł kupując w zeszłym roku trytomy.
Niestety nie udało mi się tego dobrze skomponować...
I jakoś serce do tej trytomy bardzo straciłam.

A przy okazji witam się
Zielonym do góry... :) 12:02, 11 cze 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)
Już za chwileczkę za momencik zakwitną mi takie dziwne kwiatki, mam do noch ogromny sentyment, bo to ostatnie kwiaty które dostalam od mojej Mamy.

apropo dziś sie natknęłam https://www.ogrodowisko.pl/watek/3786-zielonej-ogrodniczki-marzenie-o-zielonym-ogrodzie?page=713
Ogród niby nowoczesny ale... 11:32, 11 cze 2015

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
nawidzę Cię nawidzę choć za tego grubaska to hmmmm... :] choć dzięki temu się dowiedziałam, że mam obrońcę i piękne włosy malkul :*

w pierwszej wersji przeczytałam, że jednak mnie nienawidzisz
Buźka już niedługo szczupła kobietko
Ogród niby nowoczesny ale... 11:22, 11 cze 2015

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
nawidzę Cię nawidzę choć za tego grubaska to hmmmm... :] choć dzięki temu się dowiedziałam, że mam obrońcę i piękne włosy malkul :*

włosy masz cudne!- trudno znaleźć ładniejsze.
Ja od wczoraj mam krótkie .....i nie wiem czy nie wyglądam jak moja sąsiadka ( wersja mojego M), ale podobno oczy mam bardziej niebieskie w nich ( wersja mojej Oli- dobre dziecko)
Ogród niby nowoczesny ale... 21:59, 10 cze 2015

Do góry
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:12, 10 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
no posiana trawka juz powala, profeska

... już mi się ta ziemia i kompost po nocach śnią
Nie mogę się doczekać końca
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies