Danusiu
A Ty sadzisz do tej docelowej już donicy? I mam jeszcze pytanie czy można też tak, że posadzę do koszyczka, który włożę do gruntu a potem na wiosnę do donic ozdobnych?
człowiek cały czas się czegoś uczy, ja nadal robię wiele rzeczy tak jak się nie powinno, ale staram się słuchać mądrzejszych ode mnie
Widziałam Twoje ciski i piękne są trzymam kciuki aby dobrze rosły
po takim widoku cieszę cię, że i ja zdecydowałam się na cisyTylko moje w ciemno brane będą i dopiero okaże się co to za egzemplarze mi się trafią Piękna rabata
A ja nie wiedziałam, że cis nie lubi za głęboko ... doczytałam tylko, że lubi glebę zasadową i nic do dołka nawet nie dałam ... oj nie wiem czy coś wyrośnie z tych moich cisów z gołym korzeniem?
Witaj Renatko. Wydaje mi się że to jest około 4-5 metrów. Posadziłam tam chyba około 400 cebulek, A tutaj zdjecia bardziej rozwinietych kwiatów. Pozdrawiam i zapraszam
Nie wiem co Ci doradzić ... pisałam u siebie, ze u mnie eM zastosował Roundup ale dlatego, ze się pomylił ... stary trawnik dostał w momencie aplikacji dużą ilość wody więc nie zadziłał tak jak powinien ... ale może trochę tak ... ja jednak sporo chwastów wyrwałam ręcznie ... i jak trawa wzeszła też oczyszczałam z chwastów ... teraz jest ich niewiele ... po jakimś drugim, trzecim koszeniu tych chwastów jest coraz mniej
Tak ...bo eM pomylił preparat przeciw pędrakom z Roundupem
Nie słyszałaś tej historii?
Specjalnie to bym nie lała.
Przygotowałabym podłoże tak jak Ci pisałam