Witaj Małgosiu
Dostałam linka do Twojego ogrodu od jankosi odnośnie rzeki szafirkowej
Czy pamiętasz ile masz tutaj posadzonych szafirków? I jaka jest długość tej rzeki?
Witaj Renatko. Wydaje mi się że to jest około 4-5 metrów. Posadziłam tam chyba około 400 cebulek, A tutaj zdjecia bardziej rozwinietych kwiatów. Pozdrawiam i zapraszam
Witam Agnieszko. Dzięki za pochwały. Przeczytałam cały Twój wątek i widzę że wielkość działki jest taka jak i mojej więc wiem ile to pracy jest jeszcze przed Tobą. Piękna się już robi najnowsza i zarazem pierwsza rabata. Pozdrawiam
Aniu wykopane bo skorzystalismy ze słoneczka w weekend- ale zimno było. I skorzystałam też z pomocy M. i z tego że jakoś nie miał strasznego uczulenia na ogród w tym dniu. Wprawdzie on strasznie nie lubi kwiatów przy których coś trzeba robić właśnie np. dalii które trzeba wykopywać i przechowywać. Ale jakoś wspólnie nam poszło. Już coś mi jęczy żeby nie obsypywać róż na zimę bo mu się tego nie chce robić ale szkoda mi żeby zmarzły np, Chopiny. Jakoś będzie musiał to zrobić. Gdybym ja mogła to wszystko robić to bym go naawet nie prosiła. A tak niestety mój kręgosłup strajkuje i niewiele mogę zrobić i chyba nie zapowiada się żeby mogło być lepiej. Aniu a Ty jeszcze zdążysz je wykopać bo podobno ma być jeszcze trochę ciepłych dni. Buziaki