Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 22:59, 11 paź 2015

Gocha 23:06, 11 paź 2015

Takie bratki mam i to w dużych ilościach - same sie nasiały. Miałam je wykopac i poprzesadzać ale nie zdążyłam i musze to zrobić na wiosne.

A to róża Minerva- jak dla mnie piękny kolor nawet po zmrożeniu.
ag_zie 11:27, 13 paź 2015

Witam! Pierwszy raz jestem u Ciebie! Ogromną pracę wykonaliście i pięknie jest! Zapisuję i będę zaglądać
ren133 14:38, 13 paź 2015

Witaj Małgosiu
Dostałam linka do Twojego ogrodu od jankosi odnośnie rzeki szafirkowej

Czy pamiętasz ile masz tutaj posadzonych szafirków? I jaka jest długość tej rzeki?
Mala_Mi 23:24, 13 paź 2015

Dalie pięknie wykopane.... a moje w ziemi siedzą..brrr...

I avatarek fajny
Gocha 05:28, 14 paź 2015

ren133 napisał(a)
Witaj Małgosiu
Dostałam linka do Twojego ogrodu od jankosi odnośnie rzeki szafirkowej

Czy pamiętasz ile masz tutaj posadzonych szafirków? I jaka jest długość tej rzeki?

Witaj Renatko. Wydaje mi się że to jest około 4-5 metrów. Posadziłam tam chyba około 400 cebulek, A tutaj zdjecia bardziej rozwinietych kwiatów. Pozdrawiam i zapraszam

Gocha 05:31, 14 paź 2015

ag_zie napisał(a)
Witam! Pierwszy raz jestem u Ciebie! Ogromną pracę wykonaliście i pięknie jest! Zapisuję i będę zaglądać

Witam Agnieszko. Dzięki za pochwały. Przeczytałam cały Twój wątek i widzę że wielkość działki jest taka jak i mojej więc wiem ile to pracy jest jeszcze przed Tobą. Piękna się już robi najnowsza i zarazem pierwsza rabata. Pozdrawiam
Gocha 05:41, 14 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Dalie pięknie wykopane.... a moje w ziemi siedzą..brrr...

I avatarek fajny

Aniu wykopane bo skorzystalismy ze słoneczka w weekend- ale zimno było. I skorzystałam też z pomocy M. i z tego że jakoś nie miał strasznego uczulenia na ogród w tym dniu. Wprawdzie on strasznie nie lubi kwiatów przy których coś trzeba robić właśnie np. dalii które trzeba wykopywać i przechowywać. Ale jakoś wspólnie nam poszło. Już coś mi jęczy żeby nie obsypywać róż na zimę bo mu się tego nie chce robić ale szkoda mi żeby zmarzły np, Chopiny. Jakoś będzie musiał to zrobić. Gdybym ja mogła to wszystko robić to bym go naawet nie prosiła. A tak niestety mój kręgosłup strajkuje i niewiele mogę zrobić i chyba nie zapowiada się żeby mogło być lepiej. Aniu a Ty jeszcze zdążysz je wykopać bo podobno ma być jeszcze trochę ciepłych dni. Buziaki
siakowa 10:11, 14 paź 2015

Gocha napisał(a)

Witaj Renatko. Wydaje mi się że to jest około 4-5 metrów. Posadziłam tam chyba około 400 cebulek, A tutaj zdjecia bardziej rozwinietych kwiatów. Pozdrawiam i zapraszam

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał !
Gocha 11:36, 14 paź 2015

siakowa napisał(a)

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał !

Kasiu czy to oznacza że Ci się podoba ? Witam w moim wątku i zapraszam częściej.