Cieszę się, że zajrzałaś
Też nie chcę tylko części kostki brukowej ... jak likwidować to całą ... boję się na pewno mniejszej funkcjonalności takiego wyżwirowanego ciągu ale targa mną bardzo żeby tego spróbować
O murku myślę od dawna ... tylko teraz nie wiem co zrobić czy dłuższy ze zmieniającą się wysokością czy jeden jako ławeczka? Czy likwidować ten trawnik przy hortensjach? Czy zostawić i pójść w taki murek, który proponowałaś rok temu ...ale zlikwidować kostkę a ścieżkę przenieść w mniej rzucające się miejsce? Może schować gdzieś za murkiem? może między dwoma murkami? mniejszym i większym?
Jak mam zmieniać to muszę wiedzieć, że to wypali...
Jak mam likwidować ścieżkę to całą ... ja bym widziała ten ciąg komunikacyjny bliżej hortensji ... tylko czy zostawić wtedy taką większą połać trawnika? czy podziałać jeszcze kreatywnie tam gdzie ta ścieżka obecnie jeszcze biegnie?
Twój pomysł Ren jest wg mnie fajny. Nie z taki ciężki z tym żwirem- w takiej formie bym go widziała chetnie. Ale tak plamami, to niezbyt widać czy to się zgra w ogrodzie. lepiej by było jakbyś go narysowała bardziej dokładnie.
Dziękuję
taki był mój zamysł
pokazać Marcie jej skrawek widziany trochę z innej perspektywy, innym okiem
Taki mój mały prezent , mimo że pogoda nie sprzyjała, było pochmurno a momentami i deszcz mi wchodził w kadr.ale u Marty jest tyle jesiennych kolorów, tyle cudownych zestawień że zdjęcia musiały wyjść dobrze
Rozmawiałyśmy że każda z nas jak idzie z aparatem do swojego ogrodu robi zdjęcia już ze standardowych miejsc......myślę że jak bym wpadła do Ciebie też bym znalazła inne kadry o których jeszcze nie wiesz hahahahahaha
mam nadzieję kiedyś...........na spacer po Twoim ogrodzie
Asiu
Dziękuję Ci bardzo, że mi pomagasz
Chyba wolę bez tej ścieżki ... najwyżej może coś się wymyśli w żwirku ... kostka w żwirku? ... chociaż nie widziałam takiej inspiracji ...
Ale jednak wolałabym nie robić tej kostki na końcach (kolor pomarańczowy)... Jeszcze kilka tygodni temu myślalam o takim układzie:
ciemna zieleń - rabaty
szary - żwirek
biały - hortensje
beżowy - stipa
żółty szałwia+AM
grafit - ewentualnie ławeczka