Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Pszczelarnia 11:56, 26 wrz 2017

Aga,

ależ Izabela - Konstancja na pewno zgodziłaby się jechać "w zieleniach", mogłaby sobie układać opowieść o tym ogrodzie.

Zdjęcia zjawiskowe, pięknie uchwyciłaś kolory, szczegóły, urok roślin i kompozycji. Piękny ogród i cieszę się, że doczekał się takiej sesji!

Już Ci kiedyś mówiłam, że dzięki Tobie takie kolory jak pomarańczowy, żółty i czerwony w ogrodzie zaczęły mi być bliskie?

Metasekwoje - to jest coś!

beta 13:48, 26 wrz 2017

.Jak tylko przeczytałam ze zapowiada się fotorelacja z ogrodu Marty to przylecialam naprędce
Przepiękna fotorelacja....przepiękny ogród ...ile koloru....I kto mi powie że jesień jest szara i bura?!...dzięki za te zdjęcia. ..wykonanie zdjęć też bardzo mi się podoba...Aga brawo Ty
Pozdrawiam
jazzy 14:35, 26 wrz 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Zdjęcia zjawiskowe, pięknie uchwyciłaś kolory, szczegóły, urok roślin i kompozycji. Piękny ogród i cieszę się, że doczekał się takiej sesji!
Ja też! Niezwykła sesja! Ujęcia trafione w sedno. Zachwycam się każdym kadrem!
wiunia 15:50, 26 wrz 2017

Dziękuję Agnieszko za tę relację...ogród jest przepięknie skomponowany, a twoje zdjęcia pokazały to w mistrzowski sposób.
Pozdrawiam serdecznie!
lojalna_ 18:20, 26 wrz 2017

Cudnie fotografujesz ♡♡♡♡ ogrod Martusi boski . To musiało być super spotkanko )))
Iwonka 18:27, 26 wrz 2017

Ogród koleżanki bardzo "ogrodowiskowy". Te kopozycje z brzozami i stipą dosłownie mnie prześladują Ale ja twój lubię bardziej za ten ogrom bylin, które posadziłaś i kolory, często nie moje a tak piękne u ciebie. Gdy to nabierze masy to dopiero będziemy cię chwalić Dotarłam dziś do stron z bombkami! Szacun Aga! Masz rękę i czujesz barwy. Piękne rzeczy tworzysz!
ania1110d 20:42, 26 wrz 2017

Przepiękne zdjęcia...śliczne jesienne kolorki...no i ta brzozowa ze stipą powala Uwielbiam do Ciebie zaglądać może mało piszę ale prawie zawsze jestem
nicol21 22:42, 26 wrz 2017

Rewelacyjna relacja z ogrodu Marty. Szkoda, że ona już się nie udziela na forum, ale rozumiem że czas jest ograniczony a priorytety się zmieniają. Ogród piękny, dorosły ale też ciągle doreślejący.

a u siebie nie spoczniesz! ale skoro masz pomocnika to wykorzystuj!!
Kiedy poszerzasz rabaty?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 07:05, 27 wrz 2017

Kokesz napisał(a)
Przepiękny, dojrzały ogród...brak słów...
Pozdrawiam Martę i Panią Fotograf, która tę magię kolorów tak dobrze uchwyciła w obiektywie

Dokładnie brak słów Marta stworzyła prawdziwe ogrodowe arcydzieło!!!!

odpozdrawiam
admete 07:12, 27 wrz 2017

ren133 napisał(a)
Aga W piękny sposób pokazałaś nam gród Marty Brakuje nam jej na O.

Dziękuję
taki był mój zamysł
pokazać Marcie jej skrawek widziany trochę z innej perspektywy, innym okiem
Taki mój mały prezent , mimo że pogoda nie sprzyjała, było pochmurno a momentami i deszcz mi wchodził w kadr.ale u Marty jest tyle jesiennych kolorów, tyle cudownych zestawień że zdjęcia musiały wyjść dobrze
Rozmawiałyśmy że każda z nas jak idzie z aparatem do swojego ogrodu robi zdjęcia już ze standardowych miejsc......myślę że jak bym wpadła do Ciebie też bym znalazła inne kadry o których jeszcze nie wiesz hahahahahaha
mam nadzieję kiedyś...........na spacer po Twoim ogrodzie