Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

"W kolorze blue" 13:55, 08 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)

nie chcę być paskudą ale to nie wygląda dobrze;( nie bij błagam, myślę, że warto przysiąść i zaplanować (rozysowac i rozpisać) dokładnei tę oczkową rabatę bo to w sumie bardzo ważna rabata

Malkul dobrze widzi. A ja zapytuję o nazwę tych host niebieskich w szpic.

Oczko musi być jakoś "obramione", żeby można je było dojrzeć jak obraz.
I to jest w sumie bardzo masywna budowla (mocna).

Ogród Tosi 13:37, 08 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Tosieńko ale sie u Ciebei rozrosło. jak się sprawują nowo posadzone nabytki?

Pamiętałaś o mnie
Trawki się przyjęły, piórka im się ruszają
Selserie malusie ale żywe

Red Barony mają zielone,a tzn nowe przyrosty

Hakone All Gold i Konwalnik własnej produkcji na nowej/starej wyjściowej

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 09:51, 08 cze 2015

Do góry
Ewa, Jazzy, Sebek, Nicol, Eee tam, Malkul, Małgosik, Zielona Aniu - dziękuję Wam, że zaglądacie i słówko jakieś zostawiacie
Buziam & tulam!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:23, 07 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
dziś zwiąże nasze włosy czerwienią a > zawiąże też na czerwono

MERCI MERCI MERCI

Zeta- lecę zaglądnąć do Ciebie.

Marzenko- kopiuj do woli

Bogda- napisze PW
Ren- to klosownica leśna poza plusami ma tez minusy o których ostatnio pisałam u siebie.

Nawigatorka
- stelaż taki mam pod szpaler malin, jezyn i pod winorośle w części warzywnej jeszcze

siakowa- barwinka juz nie mam , chyba przypadkowo przeplewiłam ale czekam na Ciebie zakłaadając że nie tylko interes Cię do mnie ciągnie

Waldku- czasem klapnę na momencik
ja z tych co na pupie usiedzieć nie mogą

Danka-
czochy trzeba obciąć coby nie męczyc cebul - ale pamietaj że one mogą mieć jeszcze sporo życ po cięciu moje w tym roku będę zagospodarowane w całości
mam juz plana

Sebek- kiedy nalocik?

Kasia- psikałam taka mieszanką: coś na mszyce i coś co miało napisane że na grzyba i rdzę (nazw nei pamiętam)

Całuski dla wszystkich spośród zielieniny posyłam i czekamy na kolorki

OK, LUBIĘ KORESPONDOWAĆI ZNÓW MI DZIECIOKI W KLAWIATURZE NAMIESZAŁY
"W kolorze blue" 14:50, 07 cze 2015

Do góry
Malkul, cudne oczko. Wez tylko pod uwage ze u mnie to piersza rabata przy domu. Nie moze zaslaniac reszty ogrodu. Magda, karmnik lubi sucho, moze przezyje. Marzena, ryby w brzuchu te z jeziora
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:23, 07 cze 2015

Do góry
kasiu jutro postaram sie znaleźć fotki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:22, 07 cze 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:22, 07 cze 2015

Do góry

Do góry
malkul napisał(a)
ok, dziś zwiąże nasze włosy czerwienią a > zawiąże też na czerwono

MERCI MERCI MERCI

Marzenko- kopiuj do woli

Bogda- napisze PW

Ren- to klosownica leśna poza plusami ma tez minusy o których ostatnio pisałam u siebie.

Nawigatorka
- stelaż taki mam pod szpaler malin, jezyn i pod winorośle w części warzywnej jeszcze

siakowa- barwinka juz nie mam , chyba przypadkowo przeplewiłam ale czekam na Ciebie zakłaadając że nie tylko interes Cię do mnie ciągnie

Danka-
czochy trzeba obciąć coby nie męczyc cebul - ale pamietaj że one mogą mieć jeszcze sporo życ po cięciu moje w tym roku będę zagospodarowane w całości
mam juz plana

Sebek- kiedy nalocik?

Kasia- psikałam taka mieszanką: coś na mszyce i coś co miało napisane że na grzyba i rdzę (nazw nei pamiętam)

nic nie szkodzi, spróbuję pojechać ekologicznie i zrobię odwar z wrocztyczu - to 1 dzień wiec coś w sam raz dla mnie bo nie trzeba czekać 4 tygodni, chyba w tym czasie zażarłoby mi do reszty KF, czy Twój KF w ubiegłym roku posadzony pierwszy raz też był niski ? - cyhba nie bo pamiętam jak szumiał przy tarasie ... hmmm. nie wiem co z moim może nędzna ziemia ?
czy widzisz że jest gęstszy w tym roku ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:21, 07 cze 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:21, 07 cze 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:15, 07 cze 2015

Do góry
ok, dziś zwiąże nasze włosy czerwienią a > zawiąże też na czerwono

MERCI MERCI MERCI

Marzenko- kopiuj do woli

Bogda- napisze PW

Nawigatorka

Danka-
mam juz plana

Sebek- kiedy nalocik?

Miejsko & sielsko 09:05, 07 cze 2015

Do góry
czyli czekamy na propzycję Danusi do Twojego ogrodu
Roztoczańskie klimaty 23:04, 06 cze 2015

Do góry
Specjalnie dla Malkul chociaż jeszcze nie koniec

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:21, 06 cze 2015

Do góry
Gosiu ja takiego ogrodu jak Twoj na pinterescie nie widziałam. Masz pieknie. Paczę i podziwiam i cos sobie pokopiuję jak mi padna bukszpany to się zatrawkuję a'la Malkul

Zawiąż na tej lampie na tarasie czerwona kokardkę bo Ci wszytskie ogrodowiskowe czarownice wszystkiego zazdroszczą ogrodu, M i córci o Twej urodzie nie wspomnę
buziaki piekna i uśmiechnij sie bo cosik smutnawa byłas ...
Typografia ogrodu 23:22, 05 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)

sprawdx sobie te co pokazałam z casto mi starczają dwie pary na cały sezon

Spróbuje.choć w moim ogrodzie większość prac z kategorii tych ciężkich bo do pelnego ogrodu jest jeszcze daleko - kopie,"otrzącham", przewalam- dla rękawic to ciężkie zadanie. Ostatnio wzięłam nowe do przekopania darni pod nową rabatę (Ok 12 m2) i juz były do niczego.
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 22:50, 05 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
fajna duża rabata, jak sie rozrośnie będzie ślicznie

dobra- dawaj kolejny cukierek

widze ze twoje skrzynie te dolne brudze sie od ziemi, u mnei od strony rabaty ziemnej tez tak jeste i wkurza mie to , od kamyczków mam ok czyściutkie.
kiedy coś sadzisz? pokaż że większe kadry.

ty już na ostatnich nogach?

tylko cukierki wam w głowach a potem dupy rosną!

skrzynie się brudzą paskudnie, ale w planach mam wszędzie żwirek tylko eM musiał rejon wyrównać bo tam spad straszny i teraz raz jeszcze będziemy musieli położyć siatkę na krety agrowłókninę i poszukać żwirku, ma być grafitowy ale nie czarny... coś czuje, że ciężko będzie ale będę szukać

zakupiłam też już dwa rodzaje karmnika i macierzanki będę sadzić po bokach śćieżki do warzywnika, która będzie z krawężników... wsadziłabym jeszcze kopytnik ale nie da rady bo za dużo tam słońca

posadziłam coś tam ale tak na wariata trochę uzupełnialiśmy te skrzynie i po deszczu ziemia opadła, przewidziałam, że tak będzie ale nie wiedziałam, że aż o tyle i wszystko jest głęboko w skrzyniach no ale co ma urusnąć urośnie a teraz będę namiętnie w pozostałej skrzyni produkować kompost i za rok będę dosypywać na wierzch złota i będzie cacy

większe kadry hmmm ale ja serio nie mam czego pokazywać... tył ogrodu (czyli większa część) cały do przesadzenia ale to raczej dopiero jesienią o ile dam radę a z przodu wiele się nie dzieje nowego
Moja codzienność - ogród Oli 21:11, 05 cze 2015

Do góry
malkul napisał(a)
bo kto to widziała byw ogrodzie bomby podkładać

no nie
"W kolorze blue" 15:50, 05 cze 2015

Do góry
http://www.telegraph.co.uk/gardening/plants/8655319/What-role-does-the-subconscious-play-in-garden-design.html
Typografia ogrodu 15:22, 05 cze 2015

Do góry
masz PW
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies