hehehe kokocha
poza klonem rośnie runianka, rodki, choina kanadyjska chyba a z drugiej strony jeszcze dwa klony kule bukszpanowe i bodziszki o ile pamięć mnie nie zawodzi jak się rozrośnie i będzie szał to obfocę
fajna duża rabata, jak sie rozrośnie będzie ślicznie
dobra- dawaj kolejny cukierek
widze ze twoje skrzynie te dolne brudze sie od ziemi, u mnei od strony rabaty ziemnej tez tak jeste i wkurza mie to , od kamyczków mam ok czyściutkie.
kiedy coś sadzisz? pokaż że większe kadry.
skrzynie się brudzą paskudnie, ale w planach mam wszędzie żwirek tylko eM musiał rejon wyrównać bo tam spad straszny i teraz raz jeszcze będziemy musieli położyć siatkę na krety agrowłókninę i poszukać żwirku, ma być grafitowy ale nie czarny... coś czuje, że ciężko będzie ale będę szukać
zakupiłam też już dwa rodzaje karmnika i macierzanki będę sadzić po bokach śćieżki do warzywnika, która będzie z krawężników... wsadziłabym jeszcze kopytnik ale nie da rady bo za dużo tam słońca
posadziłam coś tam ale tak na wariata trochę uzupełnialiśmy te skrzynie i po deszczu ziemia opadła, przewidziałam, że tak będzie ale nie wiedziałam, że aż o tyle i wszystko jest głęboko w skrzyniach no ale co ma urusnąć urośnie a teraz będę namiętnie w pozostałej skrzyni produkować kompost i za rok będę dosypywać na wierzch złota i będzie cacy
większe kadry hmmm ale ja serio nie mam czego pokazywać... tył ogrodu (czyli większa część) cały do przesadzenia ale to raczej dopiero jesienią o ile dam radę a z przodu wiele się nie dzieje nowego
będzie szał będzie! ja to już widzę i przebieram nóżkami
w skrzyniach posadziłam sałatę, ogórki, pomidorki koktaljowe, kalarepkę, seler, por, cukinie, dynie, cebulę i wysiałam marchewkę, pietruszkę i koper, rzodkiewkę oraz roszponkę, niestety w mieśćie u nas deficyt rukoli :/
starałam się porobić większe ujęcia, ale one tylko uwydatniają wszelkie niedoróbki i uświadamiają ile pracy jeszcze przed nami eh....
do tego słońce daje tak, że ciężko o nieprześwietlone zdjęcia no i wszędzie ta linia kroplująca bo nie ma kiedy nawet kory dosypać.. ale spokojnie mamy czas
magnolie mają żółte liście pewnie im czegoś brakuje, ale nie mam pojęcia czego...