Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Majena 22:18, 07 cze 2015

Gosiu Cudnie!!Zdradz mi prosze czy te szare poduchy na tym białym kpl.kupiłąs czy dawałas gdzies szyc?
Matka 22:21, 07 cze 2015

Madzenka napisał(a)
Małgosiu czy u Ciebie bedą inne kolorki poza biela i fioletem???

tyż mnie to ciekawi

dawaj pomarańcze, róże...
Matka 22:23, 07 cze 2015

malkul napisał(a)
dziś zwiąże nasze włosy czerwienią a > zawiąże też na czerwono

MERCI MERCI MERCI

Zeta- lecę zaglądnąć do Ciebie.

Marzenko- kopiuj do woli

Bogda- napisze PW
Ren- to klosownica leśna poza plusami ma tez minusy o których ostatnio pisałam u siebie.

Nawigatorka
- stelaż taki mam pod szpaler malin, jezyn i pod winorośle w części warzywnej jeszcze

siakowa- barwinka juz nie mam , chyba przypadkowo przeplewiłam ale czekam na Ciebie zakłaadając że nie tylko interes Cię do mnie ciągnie

Waldku- czasem klapnę na momencik
ja z tych co na pupie usiedzieć nie mogą

Danka-
czochy trzeba obciąć coby nie męczyc cebul - ale pamietaj że one mogą mieć jeszcze sporo życ po cięciu moje w tym roku będę zagospodarowane w całości
mam juz plana

Sebek- kiedy nalocik?

Kasia- psikałam taka mieszanką: coś na mszyce i coś co miało napisane że na grzyba i rdzę (nazw nei pamiętam)

Całuski dla wszystkich spośród zielieniny posyłam i czekamy na kolorki

OK, LUBIĘ KORESPONDOWAĆI ZNÓW MI DZIECIOKI W KLAWIATURZE NAMIESZAŁY
Konieczki 08:24, 08 cze 2015

A ja dziękuje za zdjęcia. Zapisze sobie wszystkie jako inspiracje A jak jeszcze dojdzie kwitnącą lawenda to ja po waleriana polecę bo inaczej zejde na zawał
magnolia 09:14, 08 cze 2015

Gosia ślicznie jest ! Dziewczyny juz pisały, ale ja tez musze to napisać. Cudnie!

Cisy wzieły się w garść?- na focie wyglądają całkiem dobrze.
I Strong Anabelki ( czyli Incredi...) stoja w pionie- może sie nie położą. Paki wieelkie mają, będzie efekt.

Werbena ma już pąki?- zimowała u Ciebie, czy wysiewałaś- chyba zimowała, bo tak przyspeedowała

Jeszcze napisz jak Powojnik Japończynk- Hakuree?- okrzepł, jest większy w tym sezonie, czy wciąż niteczka? Już zakwitł?- szybko bardzo.

Pięknie jest!
Kasya 09:15, 08 cze 2015

ogródek wzorowy to i roslinki sie starają
popcorn 09:21, 08 cze 2015

mmm, miodzio pozdrawiam!
MAD 09:31, 08 cze 2015

Przy tak pięknej zieleni i tylu ciekawych "detalach" w ogrodzie to nawet kolorki nie są specjalnie potrzebne.
Ensata 10:25, 08 cze 2015

Super ta jarzmianka, z czym ją masz? Pokaż tło z nią. Pieknie u Ciebie, mimo, ze ascetycznie ( żartowałam)
kasia_w 10:47, 08 cze 2015

Gosiu, Twój ogród jest zachwycający. Marzyłabym bym i ja by go zobaczyć na żywo Świetne meble !