Faktycznie poszedł jak burza ale jesteś pewna że to Beni Fuji, bo wszędzie gdzie czytam to podobno ma mieć różowe przykwiatki ? choć białe też są śliczne i te przebarwienia jesienne miodzio mam nadzieję że mój się przyjmie i tak samo będzie bezproblemowy
Renia, jakie masz drzewka pomiędzy trawami?
Graziella - piękna, szkoda że jej nie widziałam (w sensie - na fotkach ogrodowych) przed zakupami miskantów. Kupiłam Kleine Fontane. Mam nadzieję, że się sprawdzą na tle cisów.
Cześć Reniu, kłaniam Ci się niziutko i baaardzo proszę o przepis na nalewkę z werbeny. Uwielbiam ją, mam duży krzaczek i właśnie myślę, jak ją spożytkować. A kolorek ma boski! Zresztą ta bazyliowa również. A z miętą lub melisą też coś czarujesz?
Tak w ogóle to podglądam Twój wątek, ale pewno dopiero zimą będzie czas, żeby poznać Twój ogród lepiej
Monika
taką jesień uwielbiam ,ale to ostatnie dni ładnej pogody podobno ...już od przyszłego tygodnia u nas deszcze wrrr ….zrobi się szaro buro i ponuro
dzisiejszy poranek był niesamowity
miłej Niedzieli
Jolu, dzięki że wpadłaś właśnie staram się chłonąć piękny koloryt jesieni, żeby starczyło mi pozytywnej energii na długie mroczne jesienne wieczory
Dziś uwieczniłam telefonem tylko kilka różyczek, może jutro będzie słonko to "złapię" więcej