Kasiu ja już mam trzy brzozy koło palcu zabaw i pomimo tego że ich tam nie ma w projekcie to zostaną bo one są 'mężowe'
W projekcie natomiast mam trzy brzozy pozyteczne od frontu obok świerków, ale jak tak patrzę na to miejscę to one tam się nie zmieszczą...w takiej ilości, a chcialabym też tam dac coś liściastego, zastanawiam się jeszcze nad bukiem, wydaje mi sie że będzie ladnie współgrał ze świerkami i bedzie tlem dla cisowego bonsaia który przeprowadzi się do 'zatoczki' bukszpanowej
Co do żwirku to to będą otoczaki takie jak mam w opasce domu i na rabacie frontowej.
Zastanaawiam się jeszcze nad tymi lampami bo one z bliska trochę tandetnie wyglądają i świeciły wczoraj przez godzinę
i uschnięty cis, dzisiaj zostanie wyeksmitowany...
jak ja bym chciała żeby już wszystkie roboty były zakonczone, żeby nie było dookoła placu budowy. Mogłabym posprzątać i cieszyć się że jest ładnie...
nowe przyrosty przymarzniętej jodly którą oskubałam z 'pomarańczowych' igieł
Wiesz Aniu, że moja jodła ( o której kiedyś pisałam, że chyba podmarzła) wygląda podobnie Nie wiem co z nią będzie, bo z jednej strony cieszę, się , że żyje a z drugiej wkurza mnie taki widok
Odnośnie tych białych kul, które kupiłaś - to wydaje mi się, że lepiej by im było gdzieś w żwirku
Beatko, ja tą moją mocno pociełam i powypuszczała nowe przyrosty, narazie taka biedna... Co do lamp to w tym miejscu ma być właśnie żwirek Narazie czekam, aż M rozłoży nawadnianie i będziemy przysypywać... widzę, że muszę się uzbroić w cierpliwość bo miał zacząć w ubiegłym tygodniu...
nowe przyrosty przymarzniętej jodly którą oskubałam z 'pomarańczowych' igieł
Wiesz Aniu, że moja jodła ( o której kiedyś pisałam, że chyba podmarzła) wygląda podobnie Nie wiem co z nią będzie, bo z jednej strony cieszę, się , że żyje a z drugiej wkurza mnie taki widok
Odnośnie tych białych kul, które kupiłaś - to wydaje mi się, że lepiej by im było gdzieś w żwirku
oglądam fotki z zachodnich wojaży i tak sobie myślę, dobrze że takiego sklepu nie ma w okolicy... bo bym się nie mogła oprzeć cudownościom a zdjęcie pod donicą REWELACJA!.
A co tam za bukszpanami wroclawskimi teraz będzie?
a no wlasnie tutaj mam zagwostkę... wg projektu powinien być ekran z cisa, 3brzozy , 3 Świerki które widać na fotce i 5 RH, ale nie chciałabym przesadzać świrków bo lekko przymarzły zima a teraz zbierają się do puszczenia przyrostów i mam zagwostkę co z bzozami... dzisiaj patrzyłam i patrzyłam,a może zamiast w prostej lini, po jednej stronie świerków dać jdna brzozę, a po druugiej dwie? wówczas byłby cień dla RH, niewiem cały czas gdybam....
obwódka z bukszpanów 'wrocławskich' musze poczekać chwilke aż się trochę zadomowia i wyrównam elegancko
i nowa linia rabaty
Wow ale żywopłocisko jak wyrównasz będze miodzio
Donice idelanie pasują do elewacji. Dzięki za obfocenie
Ja widzialam ciemniejsze w centrum ogrodniczym, takie stożki odwrocone do góry nogami. Piękne były ale drogie...
Aniu, przyłączam się do zachwytów nad nową rabatką! Projekt Danusi to nie wszystko, dla efektu musi być jeszcze perfekcyjne wykonanie jak u Ciebie! Wow!