Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:36, 27 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Też bym poszalał z sekatorem, ale na razie to mogę sobie tylko poczytać

udało się? pracujesz?
Rododendronowy ogród II. 19:35, 27 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
W maju zameldować chce się bardzo bardzo

To fajnie , bardzo sie cieszę. Chyba 27 będzie.
Moja codzienność - ogród Oli 19:31, 27 lut 2017

Do góry
Cudnie w taki dzień człowiekowi od razu wraca energia i zapał do pracy
Typografia ogrodu 19:28, 27 lut 2017

Do góry
Asia w geodetę się bawisz widzę Pogoda dzisiaj piękna, ale niestety dzisiaj mogłem tylko popatrzeć sobie przez okno
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:23, 27 lut 2017

Do góry
Też bym poszalał z sekatorem, ale na razie to mogę sobie tylko poczytać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:01, 27 lut 2017

Do góry
Aniu- wiem o czym piszesz...ja w najgorszym ddniu, gdzie tej wody był ogrom zrobiłam rowki odwadniające i na szczęście woda zeszła. Trzymam kciuki za swój i Twój ogród

Renia, Marysia, Sylwia, Gosia-cieszę się, że na coś ten mój wątek Wam się przydał i Mazan rozwiał wątpliwości.

Luki-dokładnie u mnie to samo było.

Betka- wszystko okaże się wiosną, nie pozostaje nam nic innego jak czekanie.

Walerku Mazanie- dziękuję bardzo, że zgodziłeś się na pomoc w odpowiedziach w czasie mojej nieobecności.Wiesz, że jesteś tu zawsze mile widziany

Tu ma być ogród :) 10:38, 27 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Ooo akwarium morskie... moje ogromne marzenie dobrze w sumie że to taka droga rozrywka bo chyba bym wtedy spać już nie mógł by wszystkim się zająć
Anglia mi się marzy kiedyś dlatego liczę na solidną relacje chociaż z ogrodów

rzeczywiście bardzo droga rozrywka, dobrze, że mi wystarczy pooglądać u kogoś
Postaram się relację przygotować.
Rododendronowy ogród II. 21:10, 26 lut 2017

Do góry
W maju zameldować chce się bardzo bardzo
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:07, 26 lut 2017

Do góry
Kasiu 'nie'dziękuję i wołaj głośno chociaż jak będzie zmagania pokazywać to nie powinienem przeoczyć, w końcu szpiega mi wróżyłaś

Gosiu ja w sumie jestem zaskoczony bo u mnie wszystkie kałuże zniknęły i nigdzie już woda nie chlapie, nawet na rabatach jet po prostu mokro bez ciapy, wyjątkowo szybko obeschło, ale wiatry też swoje zrobiły.
Nie wiesz jak ja marzę o podjeździe, już 3 lata się odwleka, ale niestety wyceny nie schodzą i już nie zejdą poniżej 16tys... więc długo sobie jeszcze poczekam, tym bardziej w obecnej sytuacji. Mam w związku z tym spore zagwozdki, które chciałbym poruszyć jeszcze przed ruszeniem sezonu, ale ten czas ostatnio strasznie między palcami ucieka

Bogdziu ostatnio życie mnie zmusza do wzmożonej jazdy samochodem to i większej pewności nabiorę i na pewno będę chciał nie tylko w maju przyjechać
Oczywiście maj dla mnie to już przemiła tradycja
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:01, 26 lut 2017

Do góry
Irenko ostatnio ciągle w drodze jestem to i czasu nie mam na opisanie planów i nowy wątek, nawet nie wiem czy coś w ogrodzie się ruszyło. na pewno już wszystko obeschło i woda nie stoi

Agato u mnie o dziwo wszystko co pokazałem w zeszłym tygodniu znikło i jest sucho, wiatr swoje zrobił. Jak pogoda dopisze to już częściowe pożądki w przyszłą sobotę zacznę, ale na pierwszym miejscu cięcie drzew bo wczoraj pogoda mi przeszkodziła

Sebek już niedługo jak się troszkę w nowy grafik tygodniowy wpasuje postaram się opisać Co do mebli, nie mam pojęcia, stal leży, ale rodzinne problemy odwlekają wiele tematów i są inne priorytety, na pewno powstanie ogrodzenie i nowy warzywnik wiosną reszta... czas pokaże.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 16:42, 26 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Nie ukrywam, że też po cichutku czatuję na kuchnię oby tylko nie przegapić.
O tej porze roku można w szczególności docenić iglaki, które nabierają ciekawego zimowego wybarwienia, nie wiem jak się dokładnie nazywa ta złociutka sosna, ale zawsze mi się bardzo podobała.

Kuchnia już wkrótce, cieszę, się, że zdążyłam z malowaniem

W szczególności sosny mają zdolność przebarwiania się zimą...są dwie odmiany kosodrzewiny, moja to Winter Gold, druga mniejsza w formie to Ophir
Rododendronowy ogród II. 15:17, 26 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Bogdziu machałem do Ciebie w tym tygodniu kilka razy bo krążyłem w Twoich okolicach

Nie widziałam tego machania bo mnie nie uprzedziłes, ale za to mam nadzieje ze w maju przyjedziesz prosciutko do mnie.
Typografia ogrodu 15:07, 26 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Ludzie co nadrabiania miałem ale za to z dobrym humorem. Butle i u mnie 3 na stanie, ale obecnie winka w nich tata robi
dobrze ze się nie zanudziła.faktycznie dawno Cię nie było
Typografia ogrodu 12:52, 26 lut 2017

Do góry
Ludzie co nadrabiania miałem ale za to z dobrym humorem. Butle i u mnie 3 na stanie, ale obecnie winka w nich tata robi
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 12:46, 26 lut 2017

Do góry
Lubię oglądać róże, ale na szczęście już mi przeszła chęć powiększania kolekcji... przynajmniej taki plus braku miejsca
Ogródek Iwony II 12:44, 26 lut 2017

Do góry
Straszne słodziaki z szczeniaków, pamiętam jak moja pudlica miała ich aż sześć, drżeliśmy z każdym tygodniem bo zainteresowania psiakami nie było, ale na szczęście na koniec w dwa dni się rozeszły
Strasznie lubię czytać Twoje plany, zawsze są uwikłane długimi przemyśleniami, gdybyś chciała tą moją wysoką szałwie niebieską to możliwe, że wiosną będę miał kilka sadzonek
Teraz idę siać w końcu stipę, w sumie nie wiem czy mi potrzebna, ale niech coś na tym parapecie będzie bo normalnie żal mi się robi
Rododendronowy ogród II. 12:36, 26 lut 2017

Do góry
Bogdziu machałem do Ciebie w tym tygodniu kilka razy bo krążyłem w Twoich okolicach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:35, 26 lut 2017

Do góry
Zawsze mnie tatuaże intrygowały i może nawet kiedyś sobie machnę, ale tylko coś małego symbolicznego tak dla siebie
Ogród z łezką II 11:58, 26 lut 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Macham prawie wiosennie i jak już o tym wspomniałaś to pamiętaj o gałązkach z korzonkami... bluszczu oczywiście.
Śniegu podobnie jak u mnie, ale na szczęście to już tylko wspomnienie chociaż dzisiaj znów miejscami biało

Dobrze, że się przypominasz, wcale nie pamiętałam czy na pewno chcesz. Wszystkie zlazłe ze słupów i płożące są Twoje.
Wczoraj rano też śnieg padał, dzisiaj już lepiej, chociaż wieje teraz niemiłosiernie.
Pokażę nasz ogród 11:31, 26 lut 2017

Do góry
Hortensje robią wrażenie i przy okazji uczą pokory bo jakim tanim kosztem można uzyskać cały szpaler hortensji.
Ciekaw jestem dalszej przygody z cisami bo podobno bardzo trudno je ukorzeniać.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies