Kaśka buziaki mocne śle piękne foty ostania robisz wow. Zdjęcie małżeńskie zacne haha. Przemiło nam było i jeszcze raz zapraszamy jak tylko będziecie mieli ochotę wpaść
Pięknie obfocilas jezowki i roze .pashima jak wiesz mam pierwszy rok i zachwycona jestem.
Jezowki lawa uwielbiam znowe dokupilam tylko ona później z bordowe krwiste w pomarańcz się zamienia ale ostatnio żółty i pomaranczo bardzo mi się zaczęły podobać ((
Izka Twoje zdjęcia mi się po nocach śnią.Pięknie . Weszłam ostatnio zobaczyć ceny obiektywow do micro i szczeka mi się rozsypala o kafle matko czy można kupić go poniżej 8 tysięcy ? Moja świnka nie da rady
Oj coś dużo tych ogłoszeń hihi porządki robisz )))
Mirelko do fot się dokopalam trochę to trwało. Cudne masz rozchodniki wypasly się )) o rewolucji czytam i oczywista oczywistość ze zmiany kochamy. W donicy tez mam te małe listę czka drobniutkimi. Co zrobisz z nimi ZIMA? Ja zabieram dodam )))
Twoje roze piekne ale Hortki w tym roku to Ty masz wielkoludy i ta pniu robi wrażenie Ewciu ogród sama radość .
Pomysł z lustrem jeszcze do siebie dojść nie mogę .Zwłaszcza że wycięte kolo z klon em w środku kiedys podabalo mi się na P długi czas ale żeby tam wsadzić lustro normalnie super !
Cudne to oko na świat jakie nowoczesne japońskie i eleganckie strzał w dziesiątkę. Fosforujacy pomarańcz boski jest pod spodem ale pomysł . Rewelacja !!@!
Spotkanie udane buzię uśmiechnięte super . Idę jeszcze raz ogrod obejrzEC
Moi kochani ))bardzo bardzo mi miło , ze zagladacie nawet jak mnie nie ma . Wątek zyje i nawet niezle dba o siebie dzieki WAm. Buziolki serdeczne i stesknione przesyłam, za grzechy wszelakie odpokutuje ale mam nadzieje , ze jestem usprawiedliwiona nawałem roboty obowiazków i wreszcie czasem wakacji odpoczynkiem zasłuzonym.
Bardzo dziekuje za możliwosc spotkania sie z niektorymi z Was osobiscie nie zawsze spotkania sa okraszone fotkami ale zawsze sa to przemiłe towarzysko chwile.
Dziekuje za komplementy naleza sie Ewie i jej fotkom które uratowały mi reputacje w tym roku ))
fajnie ze jestescie ide do Was juz nie nawijam tylko wstawiam foty i czytam co słychac na O )))))