Witaj
Nie wiem dlaczego dopiero teraz tutaj jestem? ... Iza z "ogrodu wyrozumiałego" wspomniała, że robiła ostatnio u Ciebie zakupy. Zaś kilka miesięcy temu Krys zamawiała szałwię deep blue dla siebie i różową dla mnie ... I dlatego wlaśnie piszę do Ciebie ...
w tym roku już tam może nic do nich nie dosadzę,z przodu dokupię red barona(głupia jestem i zapomniałam zapytać Finki o niego,nic to kupię na miejscu).Przed Red Baronem bukszpany jak mówiłaś
Dziękuję stokrotko
Zadzwonię do Ogrodów Zofii i do tej szkółki Kosowscy
Zimno już jest ... po południu już za dużo się nie zrobi ... i trochę mi się już nie chce ... czekam jeszcze na tulipanowca ... i powinnam dosadzić szałwię na rabacie z AM ... i juz zaczynam się bac, że nie zdążę posadzić cebulowych Pozdrawiam
Być może Reniu. Tydzień temu przesadziłam oraz podzieliłam tawułę japońską. Zaóważyłam, że przebarwiły jej się liście na bardziej pomarańczowo. W tym przypadku być może to pierwsza oznaka jesieni tym bardziej, że u nas przymrozków nie było. Najniższa temperatura w nocy to 6stopni. Wydaje mi się, że u Ciebie takie przebarwienia mógł pozostawić przymrozek.