Czyli nie można zgapić? Dzięki za zaproszenie tylko z czasem trochę problem ... a miałam odwiedzić Nikitę jeszcze i Karolinie zawieźć doniczki ...kiedy ja to wszystko zrobię?
Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.
Ty zgapisz? Dobre sobie Jestem moim mistrzem Ja to teraz głównie przesadzam bądź wywalam więc patrzeć nie ma na co, ale zapraszam na kawkę - sama ocenisz
To wstaw u mnie jakieś zdjęcia tego, co posadziłaś Może coś zgapię Popatrzyłoby się Muszę Ci powiedzieć, że na pewno nie pojechałam tam celem kupienia zawilców po prostu tak wyszło... Jeśli chodzi o gracki to to samo pytanie zadałam pani ... bo mi jakoś te kwiatostany nie pasowały Ale mówiła, że jest pewna ... hmm ...
Też mi się podoba to zestawienie
Ale za rok, dwa trawki pożarłyby zawilce ... gracki są na rabatę przy szałwiach ... a zawilce dam na świerkową Zastanawiam się jaką trawkę mogłabym posadzić przed zawilce ... hmm
Czy zdecydowałam .....hmmmm
Dzisiaj zrobiłam zakupy u Finki (co za miła Pani)
ponieważ nie miała dereni Midwinter fire to kupiłam Miskanty ML..i rozplenice (za tawułami mają być) i rozchodniki
Czy posadzę Miskanty przed brzozami ...jeszcze nie wiem ,przyjdą to przymierzę i jak mnie chwycą za serce to je tam wsadzę,jeśli nie to będę polować na powyższego derenia ,a Miskanty cóż...miejsca mam dużo ,więc mam nadzieję ,ze wspólnie im wymyślimy jakąś godną miejscówkę