Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:48, 29 wrz 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Ja mam 1 gracka sprzed 3 lat i ani razu nie zakwitl. Mam jeszcze przy hortensjach 4 gracki kupowane u Tracza i też mi nigdy nie kwitły. Ze zdjęcia nie umiem rozstrzygnąć jakie one są u ciebie...

Zawilce piękne, moje malutkie jeszcze i powolutku się rozkręcają. Jednego wysokiego jasnorózowego mam posadzanego przed grackiem a 3 pozostałe ( białe i ciemnoróżowe ) mam przed morning light.
Daj pryw onfo po ile kupowałaś zawilce i Tel do naszej pani bo gdzieś zapodziałam.
Pozdrawiam

Małgosiu
O gracki muszę dopytać o zawilcach już napisałam ... do pani zaraz prześlę Ci numer
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:43, 29 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Czyli jednak gracki??

Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.

Polinko Zdecydowałam się na 3 gracki za aurea nana ... ale tu dziewczyny piszą, że te moje gracków nie przypominają Jutro zrobię zdjęcie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:38, 29 wrz 2015

Do góry
Krys napisał(a)
Mam taka trawe ale nazwy nie znam,poszukaam moze karteczka jest obok,tez tak kwita ale to raczej nie gracki,ale ladne i duze sa a zawilce to hit tej jesieni na ogrodowisku jakie to i cena?

No nie mów Krysiu, że Pani się pomyliła?
O odmianę zawilców nie pytałam ... po 10zł
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:33, 29 wrz 2015

Do góry
Kasya napisał(a)
na twoich zdjeciach to niewiele widac te trawki, nie na tyle zeby identyfikowac

No masz rację ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:32, 29 wrz 2015

Do góry
jankosia napisał(a)

Ty zgapisz? Dobre sobie Jestem moim mistrzem Ja to teraz głównie przesadzam bądź wywalam więc patrzeć nie ma na co, ale zapraszam na kawkę - sama ocenisz

Czyli nie można zgapić? Dzięki za zaproszenie tylko z czasem trochę problem ... a miałam odwiedzić Nikitę jeszcze i Karolinie zawieźć doniczki ...kiedy ja to wszystko zrobię?
Tu ma być ogród :) 22:18, 29 wrz 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Jak najbardziej - dobry pomysł!

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:13, 29 wrz 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Też mi się podoba to zestawienie
Ale za rok, dwa trawki pożarłyby zawilce ... gracki są na rabatę przy szałwiach ... a zawilce dam na świerkową Zastanawiam się jaką trawkę mogłabym posadzić przed zawilce ... hmm

Czyli jednak gracki??

Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:06, 29 wrz 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

To wstaw u mnie jakieś zdjęcia tego, co posadziłaś Może coś zgapię Popatrzyłoby się Muszę Ci powiedzieć, że na pewno nie pojechałam tam celem kupienia zawilców po prostu tak wyszło... Jeśli chodzi o gracki to to samo pytanie zadałam pani ... bo mi jakoś te kwiatostany nie pasowały Ale mówiła, że jest pewna ... hmm ...

Ty zgapisz? Dobre sobie Jestem moim mistrzem Ja to teraz głównie przesadzam bądź wywalam więc patrzeć nie ma na co, ale zapraszam na kawkę - sama ocenisz
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:58, 29 wrz 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

gracki ? ja mam 2 i jeden juz kwitnie a drugi chyba tez niedlugo
a malutkie sa, kilka lodyzek maja

A wyglądają jak moje? Zwariować idzie z tymi trawami ... co i rusz ktoś pisze o jakichś pomyłkach trawkowych ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:56, 29 wrz 2015

Do góry
jankosia napisał(a)
Ja nie chcę ich kupić. W ogóle nie chcę już nic kupować. Mam dość na ten rok. Nawet sobie myślę że dobrze że u nas jest przerwa w wegetacji - przecież ja bym fizycznie nie wyrobiła. Totalne zmęczenie materiału. Jesteś pewna że to gracki? Nie chodzę za wiele po wątkach, ale centralna Polska, raptem połowa września, młode sadzonki i już kwitnące? Nie mówię że się nie da, ale to podejrzane. U mnie takie byki a kwiatostanów nie widać. Zwykle kwitną dopiero przy bardzo długiej jesieni... No nie wiem.

To wstaw u mnie jakieś zdjęcia tego, co posadziłaś Może coś zgapię Popatrzyłoby się Muszę Ci powiedzieć, że na pewno nie pojechałam tam celem kupienia zawilców po prostu tak wyszło... Jeśli chodzi o gracki to to samo pytanie zadałam pani ... bo mi jakoś te kwiatostany nie pasowały Ale mówiła, że jest pewna ... hmm ...
Hirutkowy raj:)) 21:54, 29 wrz 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Gdzie tam ... ja chcę do Ciebie przyjechać w tym tygodniu ... no może na początku przyszłego

Reniu lepiej przyszly,troche klopot z zebraniem 15
Lawendowy zawrót głowy 21:21, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Olus chceszvsie zamienic ? Bo ja bardzo ;

Nie grzesz ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:20, 29 wrz 2015

Do góry
jankosia napisał(a)
Bardzo ładne I nowe miskanty, jakie to?

Jankosia zawilce od naszej pani ... jeszcze są
Gracki kupiłam na rabatę przy garażu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:18, 29 wrz 2015

Do góry
kreska napisał(a)
Ale piękne....w trawkach bosko. Dla mnie może tak zostać

Też mi się podoba to zestawienie
Ale za rok, dwa trawki pożarłyby zawilce ... gracki są na rabatę przy szałwiach ... a zawilce dam na świerkową Zastanawiam się jaką trawkę mogłabym posadzić przed zawilce ... hmm
Hirutkowy raj:)) 21:02, 29 wrz 2015

Do góry
Krys napisał(a)

Mysle,ze nie bedzie to wiosna zawsze cos po drodze nowego wyskoczy,coz zycie

Gdzie tam ... ja chcę do Ciebie przyjechać w tym tygodniu ... no może na początku przyszłego
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:57, 29 wrz 2015

Do góry
Nie mogłam się powstrzymać i ... zawilce mam i ja

Ogród wyrozumiały 18:39, 29 wrz 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
A zdecydowałaś już coś?

Hej Reniu

Czy zdecydowałam .....hmmmm
Dzisiaj zrobiłam zakupy u Finki (co za miła Pani)

ponieważ nie miała dereni Midwinter fire to kupiłam Miskanty ML..i rozplenice (za tawułami mają być) i rozchodniki

Czy posadzę Miskanty przed brzozami ...jeszcze nie wiem ,przyjdą to przymierzę i jak mnie chwycą za serce to je tam wsadzę,jeśli nie to będę polować na powyższego derenia ,a Miskanty cóż...miejsca mam dużo ,więc mam nadzieję ,ze wspólnie im wymyślimy jakąś godną miejscówkę
Hirutkowy raj:)) 16:27, 29 wrz 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Ja też czekam ... a w sumie to może wkrótce uda mi się na żywo zobaczyć

Mysle,ze nie bedzie to wiosna zawsze cos po drodze nowego wyskoczy,coz zycie
Hirutkowy raj:)) 15:57, 29 wrz 2015

Do góry
Krys napisał(a)
Karolina,Bozenka jak skoncze zrobie fotki

Ja też czekam ... a w sumie to może wkrótce uda mi się na żywo zobaczyć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:53, 29 wrz 2015

Do góry
Jesteśmy
Po prostu słów nam brakło ...
Pięknie Taki balkonik mieć u siebie hmm ... piękna sprawa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies