Też mi się podoba to zestawienie
Ale za rok, dwa trawki pożarłyby zawilce ... gracki są na rabatę przy szałwiach ... a zawilce dam na świerkową Zastanawiam się jaką trawkę mogłabym posadzić przed zawilce ... hmm
Ja nie chcę ich kupić. W ogóle nie chcę już nic kupować. Mam dość na ten rok. Nawet sobie myślę że dobrze że u nas jest przerwa w wegetacji - przecież ja bym fizycznie nie wyrobiła. Totalne zmęczenie materiału. Jesteś pewna że to gracki? Nie chodzę za wiele po wątkach, ale centralna Polska, raptem połowa września, młode sadzonki i już kwitnące? Nie mówię że się nie da, ale to podejrzane. U mnie takie byki a kwiatostanów nie widać. Zwykle kwitną dopiero przy bardzo długiej jesieni... No nie wiem.
Kasiu, nie mówię że się nie da, ale to odmiana znana z tego że zwykle w naszym klimacie nie zdąży zakwitnąć. No ale też dużo zależy od lokalnych warunków lub... Moje pierwsze gracki okazały się niegrackami
To wstaw u mnie jakieś zdjęcia tego, co posadziłaś Może coś zgapię Popatrzyłoby się Muszę Ci powiedzieć, że na pewno nie pojechałam tam celem kupienia zawilców po prostu tak wyszło... Jeśli chodzi o gracki to to samo pytanie zadałam pani ... bo mi jakoś te kwiatostany nie pasowały Ale mówiła, że jest pewna ... hmm ...