Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Kasya 22:04, 29 wrz 2015

na twoich zdjeciach to niewiele widac te trawki, nie na tyle zeby identyfikowac
jankosia 22:06, 29 wrz 2015

ren133 napisał(a)

To wstaw u mnie jakieś zdjęcia tego, co posadziłaś Może coś zgapię Popatrzyłoby się Muszę Ci powiedzieć, że na pewno nie pojechałam tam celem kupienia zawilców po prostu tak wyszło... Jeśli chodzi o gracki to to samo pytanie zadałam pani ... bo mi jakoś te kwiatostany nie pasowały Ale mówiła, że jest pewna ... hmm ...

Ty zgapisz? Dobre sobie Jestem moim mistrzem Ja to teraz głównie przesadzam bądź wywalam więc patrzeć nie ma na co, ale zapraszam na kawkę - sama ocenisz
Krys 22:10, 29 wrz 2015

Mam taka trawe ale nazwy nie znam,poszukaam moze karteczka jest obok,tez tak kwita ale to raczej nie gracki,ale ladne i duze sa a zawilce to hit tej jesieni na ogrodowisku jakie to i cena?
polinka 22:13, 29 wrz 2015

ren133 napisał(a)

Też mi się podoba to zestawienie
Ale za rok, dwa trawki pożarłyby zawilce ... gracki są na rabatę przy szałwiach ... a zawilce dam na świerkową Zastanawiam się jaką trawkę mogłabym posadzić przed zawilce ... hmm

Czyli jednak gracki??

Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.
ren133 22:32, 29 wrz 2015

jankosia napisał(a)

Ty zgapisz? Dobre sobie Jestem moim mistrzem Ja to teraz głównie przesadzam bądź wywalam więc patrzeć nie ma na co, ale zapraszam na kawkę - sama ocenisz

Czyli nie można zgapić? Dzięki za zaproszenie tylko z czasem trochę problem ... a miałam odwiedzić Nikitę jeszcze i Karolinie zawieźć doniczki ...kiedy ja to wszystko zrobię?
ren133 22:33, 29 wrz 2015

Kasya napisał(a)
na twoich zdjeciach to niewiele widac te trawki, nie na tyle zeby identyfikowac

No masz rację ...
Margarete 22:34, 29 wrz 2015

Ja mam 1 gracka sprzed 3 lat i ani razu nie zakwitl. Mam jeszcze przy hortensjach 4 gracki kupowane u Tracza i też mi nigdy nie kwitły. Ze zdjęcia nie umiem rozstrzygnąć jakie one są u ciebie...

Zawilce piękne, moje malutkie jeszcze i powolutku się rozkręcają. Jednego wysokiego jasnorózowego mam posadzanego przed grackiem a 3 pozostałe ( białe i ciemnoróżowe ) mam przed morning light.
Daj pryw onfo po ile kupowałaś zawilce i Tel do naszej pani bo gdzieś zapodziałam.
Pozdrawiam
ren133 22:38, 29 wrz 2015

Krys napisał(a)
Mam taka trawe ale nazwy nie znam,poszukaam moze karteczka jest obok,tez tak kwita ale to raczej nie gracki,ale ladne i duze sa a zawilce to hit tej jesieni na ogrodowisku jakie to i cena?

No nie mów Krysiu, że Pani się pomyliła?
O odmianę zawilców nie pytałam ... po 10zł
ren133 22:43, 29 wrz 2015

polinka napisał(a)

Czyli jednak gracki??

Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.

Polinko Zdecydowałam się na 3 gracki za aurea nana ... ale tu dziewczyny piszą, że te moje gracków nie przypominają Jutro zrobię zdjęcie
Malgosik 22:47, 29 wrz 2015

piękne zakupy