Nie znałam tego carexa i bym go nie kupiła no były tylko 2 szt , ale ze potrzebowałam jakiejś zielonej tarwy do pelargoni to zaryzykowałam. Jesli sie rozrosnie to pójdzie jesienia do ogrodu
Na zawilce moze jeszcze poczekaj , moej sa mikre.
Dzisiaj jeden evergold wyglądał że padł, wychodziły mu liscie ze środka. Ogoliłam go na łyso i będę czkać.
wyczytałam że ten carex lim coś tam to jakaś medalistka z 2013, widzę że co i rusz jakiś nowy carex się pojawia.
Wiśnie się wystraszyły i ruszyły, liczą na litość
U mnie to samo od wczoraj. Wczoraj pomyślałam: Oooo, ale wszyscy umęczeni pracami w ogrodzie, że nawet nikt nie ma czasu i sił na O. Disiaj brak powiadomień wydał mi się już pdejrzany - ale myślałam że to tylko problem u mnie
nie daje rady ogarnąć forum bez powiadomień...
niestety pomyłki cebulowych zdarzają się, a szkoda, bo wkurza jak coś sobe zaplanujesz, narobisz się a tu ktoś Ci plany pokrzyżuje...
witaj
nie przychodzą mi zadne powiadomienia i nie ograniam wątków
co do runianki, to ciełam ją, czasami wycinam to co mi nie pasuje i robie z tego sadzonki, teraz tak robię zeby ukorzenić trochę sadzonek które dam w nogi RH. Ucinam , obrywam zbędne listki u dołu i wkłądam do ziemi, jak mam ukorzeniacz to daje w ukorzeniacz jak nie to bezpośrednio. Pilnuje by było wilgotno i tyle