Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Leśne Wzgórze 01:18, 14 lip 2014

Do góry
polinka napisał(a)
O jej, jakie cudo. Warto było czekać na fotki Mam nadzieję, że młoda sówka wróciła do mamy?

Oczywiście, że szybciutko odfrunęła tam skąd przyleciała . Policzyłam gości - mam 5 sów w moim małym lasku.... przynajmniej trochę nornic wyłapią.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:11, 13 lip 2014

Do góry
Irenko konkretna i uśmiechnięta dziewczyno dzięki wielkie za wszystkie rady, porady i mądrą krytykę Potrzebowałam bardzo takiego chłodnego spojrzenia na mój ogród ale i potwierdzenia, że idę w dobrym kierunku
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 21:04, 13 lip 2014

Do góry
Aga dzięki za udaną sobotę Na jesień jedziemy po buczki?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:02, 13 lip 2014

Do góry
Aga smaragdy rewelacyjnie przybrały na masie ale Ty?? Gdzie?

Ola żurawka Obsidian. Jest rewelacyjna, po zimie ekspresowo się regeneruje

Martuś nie mam amsonii. Chyba, że używam jakiejś potocznej nazwy. Budleja ładnie poszła do góry, ma kilka kwiatków ale motyli jeszcze nie zauważyłam.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:55, 13 lip 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Świetny ten zakątek pewnie już nie raz pisałaś ale przypomnij proszę jaka to żurawka
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:46, 13 lip 2014

Do góry
Drabiniaste zdjęcia

Śliwę przycięłam o połowę, więcej nie miałam serca

Smaragdy w tym roku robią się miśkowe

A tutaj 6 maj 2013

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:36, 13 lip 2014

Do góry
To już chyba ostatnia fotka z limkami nie do końca rozwiniętymi. Mam nadzieję, że za tydzień zacznie się spektakl

Chopenki moje ukochane

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:31, 13 lip 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Polinko, jeżeli to przedpłocie dalej jest aktualne to może pokaż zdjęcie przedpłocia ile tam masz miejsca na jakieś rośliny. Nie wiem czy dobrze widzę (patrząc od lewej strony) panel od strony sąsiada jest stały, później jest brama wjazdowa + furtka?

Asiu przedpłocie dalej aktualne ale zdjęcia wstawię dopiero jak kostkarze uporają się tam z brukiem bo na razie to jeszcze straszy. Przedpłocie będę robić dopiero na jesień bo tam pójdzie śliwa a ją muszę przesadzić z ogrodu.
Dzięki za zainteresowanie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:27, 13 lip 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Miło Cię widzieć, Paulina Chciałam zameldować, że żurawki od Ciebie podzieliłam brutalnie na UWAGA: kilkanaście sadzonek!!! i chyba wszystkie mi się przyjęły!!! Jupi!!! To samo z kostrzewą. Wszystko już na rabacie. Trzymaj kciuki, żeby ładnie rosłyZ kolei surfinie... ładnie zaczęły i... zaatakowały je mszyce walczę o nie, ale zmarniały bidule... Uściski zostawiam.

Martuś cieszę się bardzo, że ładnie się wszystko przyjmuje Tak jak Ci mówiłam, ta odmiana żurawki wytrzymała jest na początkujących ogrodników
Z moimi surfiniami to samo też walczę z mszycą Po ostatniej burzy bardzo powoli dochodzą do siebie i bardziej straszą niż cieszą. Mam nadzieję, że się zreanimują
Ściskam Kochana
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:21, 13 lip 2014

Do góry
Irenko za wszystkie rady, porady,krytyczne uwagi dziękuję
Berberysy, cisy, bluszcz ucięte wg wskazówek. Niestety ze śliwą nie byłam już taka konsekwentna Skróciłam tylko o połowę, nie miałam serca więcej ciąć

Spotkanie musimy koniecznie powtórzyć, teraz typowo krajoznawczo z lornetkami
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:45, 13 lip 2014

Do góry
Polinko, wielkie dzięki za wspaniały dzień od dawna nie upłynął mi tak spokojnie i fajnie
...masełko przepyszne, o Dolinie Baryczy czytam....wjeżdżając w miasto, miałam wrażenie, że wróciłam do dżungli betonowej, a przecież Wrocław jest zielony..tak pięknie jest u was
wstawiam fotki na pamiątkę
Polinka i Aga_pe

cudowne limki są u Polinki, prawie w rozkwicie, będzie szał!

mam nadzieję, że rady okażą się przydatne cmokam
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 16:45, 10 lip 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Małgosiu udanego wypoczynku i wspaniałych widoków życzę Ja zaczynam odliczać dni do urlopu, jeszcze 3 tyg.

Oj widzisz jak to szybko przeleciało...kilka dni i juz po urlopie. Moze jeszcze pod koniec sierpnia uda mi sie wygospodarowac jakis krótki urlopowy czas....Tobie Paulinko dzieki za wizyte i udanego urlopowania zycze
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:53, 08 lip 2014

Do góry
Liczę bardzo na sobotnie doradzanie Uciekam, mam dostawę piachu
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:52, 08 lip 2014

Do góry
WOW Tyle razy namawiałam mojego M. na wycieczkę do Twojego parku. Teraz już mi się nie wywinie
Piękne masz widoki, co to za trawy za brzozami?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:21, 08 lip 2014

Do góry
Zaczynam jesienne planowanie.
Zdjęcie robione z miejsca wypoczynkowego

Jestem tutaj cały czas na widoku sąsiadki ( chodzi o okno naprzeciwko)
Tutaj cała rabata

Myślałam aby śliwy szczepione ( mam ich 2 szt) przeprowadzić na przedpłocie:

A tutaj zamiast nich dać inne drzewa. Myślę też o śliwie ale nie szczepionej. Ogród jak widzicie jest malutki, pośrodku jest miłorząb, na przedpłociu będą 2 te śliwy i zastanawiam się czy wprowadzenie dodatkowego gatunku drzewa nie zrobi misz maszu? Proszę doradżcie

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:45, 08 lip 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Hortensjowa dziewczyna Znaczniki musisz sobie zrobić

Znając siebie, to gdzieś by mi te znaczniki zginęły
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:36, 08 lip 2014

Do góry
polinka napisał(a)

M. zastanawiał się kiedy w końcu zakwitną hortki Chyba załapał ogródkowanie Jeszcze kilka dni i będzie spektakl

Superrrrrr
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:35, 08 lip 2014

Do góry
Hortensjowa dziewczyna Znaczniki musisz sobie zrobić
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:30, 08 lip 2014

Do góry
O to spektakl już u Ciebie się zaczął U mnie tylko limki, do soboty może coś ruszą.
Za to surfinie całe czarne Wczoraj wszystko jeszcze ok. a dzisiaj rano koszmar. Wyglądają jakby padły wszystkie Muszę szybko oprysk robić, a już się cieszyłam, że tak ładnie rozrosły się...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:12, 08 lip 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Już za chwileczkę już za momencik .... hortensja będzie się kręcić i pięknie zakwitnie bo pąków ma moc
To będziesz miała kolorowo i bajecznie i wszystkim tym miłym sąsaidkom ... padnie
Miłego

M. zastanawiał się kiedy w końcu zakwitną hortki Chyba załapał ogródkowanie Jeszcze kilka dni i będzie spektakl
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies