Asiu przedpłocie dalej aktualne ale zdjęcia wstawię dopiero jak kostkarze uporają się tam z brukiem bo na razie to jeszcze straszy. Przedpłocie będę robić dopiero na jesień bo tam pójdzie śliwa a ją muszę przesadzić z ogrodu.
Dzięki za zainteresowanie
Odpowiadam u ciebie na post u mnie zamieszczony żebym byłapewna że na pewno przeczytasz :
polinka napisał(a)
Małgosiu piękne widoki urlopowe. Przyjemnie odpoczywać gdy ma się takie krajobrazy.
Życzę bezstresowego powrotu do codzienności
Witaj, nie da sie bezstresowo........teraz inni na urlopie wiec zadania w pracy czekają do wykonania i za siebie i za innych........
Tobie zycze udanego urlopu, bo to juz tuz, tuż.........i jak jedziesz w Bieszczady ? Zapraszam po drodze na kawke i przerwę w podrózy do cienistego ogrodu, nieopodal lasku,leżaki czekają, chłodne napoje podaje albo kawkę....daj znać
Polinko, jakie krytyczne!!! w tak wymuskanym miejscu, to tylko rady, co do cięcia, bo wiem, ze się bojasz, jak ja kiedyś
śliwę obserwuj, jak przyrasta i się zagęszcza, najwyżej za 2 tygodnie znowu ciachniesz z 10 cm i znowu się zagęści
i tak myślałam, jakie drzewko w tym miejscu dać, co ma osłaniać i mam podpowiedź, ale obejrzyj sobie, pomyśl ...bo mnie ten wiąz Geisha u Justyny zachwycił, cudowny jest...niestety patyki od niej mi padły, ale nadal mam go w planie http://rosliny.urzadzamy.pl/baza-roslin/krzewy-lisciaste/wiaz-drobnokwiatowy-geisha-nana-variegata,6_944/
cmokam i oczywiście czekam na rewizytę i podpowiedzi, bo sama utknęłam, jak po powrocie od was zaczęłam rewoltę