Człowiek się do dobrego szybka przyzwyczaja Po tym jak mi przysłali Hakonechloa macra 'Aureola z 3 włosami, chcę duże. Muszę dokończyć to oczko, mam już nerwicę natręctw z nim związaną. Skąd masz swoją?
zamówiłam miskanta yakushima dwaft, będzie przy tarasie, ma przyjść jutro, zamówiałam w innym sklepie - zobaczymy, choć te sadzonki nie były złe
W tym roku miskant się tak nie rozrośnie więc wcisnę mu werbenę bo tyle jej naprodukowałam że mogę sklep otworzyć
Dzięki za przypomnienie. Już mi dziewczyny kazały patrzeć za mszycami, a ja gapa ciągle zapominam. Jak mi się przypomni to jest ciemno. Na jutro kartkę/przypominajkę sobie przykleję
Ślimaki i u mnie w masie
z domkami i bez.
Dzis im przetrzebiłam populację bo rano wpadłam na ich śniadanie, siedziały przy stolach jeżówkowych i jarzminakowych. obgadywały mnie zasysając zieleninę. Padły trupem na widok kokoszki uzbrojonej w rękawice i palce do zgniatania.
Ślimaki i u mnie w masie
z domkami i bez.
Dzis im przetrzebiłam populację bo rano wpadłam na ich śniadanie, siedziały przy stolach jeżówkowych i jarzminakowych. obgadywały mnie zasysając zieleninę. Padły trupem na widok kokoszki uzbrojonej w rękawice i palce do zgniatania.