Strasznie fajnie mi się czyta kolejne Wasze wpisy, bardzo (serio) to mnie buduje i nastraja pozytywnie. Tym bardziej, że niejako "obce" osoby są takim fajnym wsparciem W świecie mega hejtu wszechobecnego to forum mi się czasem jawi jako raj prawdziwy
Wszystkim zaglądającym życzę dobrego, spokojnego, miłego czasu świątecznego, pozbawionego jakichkolwiek nerwów
Dziękuję ślicznie mam rzeczywiście kilka pięknych róż, to zasługa tego forum i wymiany doświadczeń. Ja przed erą Ogrodowiska miałam tylko jedną niechcianą różę, a teraz nawet sama ukorzeniam z powodzeniem róże z patyków ciętych na jesieni. Mam też kilka róż, którym daje kolejny rok szansę, a one jej nie wykorzystują. Kiedyś wylecą, ale mocno testują moją wytrzymałość.
Żebyś Ty wiedziała jak czasem wygląda ,, ustawka,, której kawałek później pokazuję. Interesuję się fotografią od dawna, ale mimo wykupionych kursów dalej robię zdjęcia na wyczucie i lustrzanką i telefonem.
Dziękuję bardzo, ja lubię próbować zrobić różne rzeczy. Zawsze chcę się przekonać, czy dam radę, a jak nie wychodzi to próbuję kolejny raz. Obecnie robię dwa swetry i do obydwóch brakuje mi wełny. Morelowy mohair właśnie mi dosłali, ale teraz jestem skupiona na świętach.
Cieszę się, że zainspirowałam. Jeżeli będziesz robiła z mojego przepisu pierniki, to ciastka z silikonowych foremek piecz około 12 minut, one są trochę grubsze. jakie wybrałaś foremki? silikonowe, metalowe, czy plastikowe?
Gosiu, jest sens bo nie latają po ogrodzie, a przede wszystkim znacznie łatwiej się wycina wiosną i szybciej sprząta snopki niż trawy rozwalone na wszystkie strony. Mam plan te wysokie dać do rozdrabniacza.
Myślę, że warto znaleźć czas i pomocnika do wiązania. Ja wiążę sama więc te największe muszę wiązać porcjami, przeważnie z trzech robię jeden snopek.
A zimozielone też są,
- z serii carex długo ĺadnie wyglądają, może duży mróz trochę uszkadza
- mój śmiałek też zielony długo, w sumie to muszę się przyglądnąć do kiedy
Ewo, dziękuje za pochwały. W moim wieku jest się łasym na takie uznanie. Za uśmiechy dziękuje, doceniam każdy przejaw ludzkiej życzliwości, bo w medialnej przestrzeni w 50% panoszy się hejt.
Serdeczności na okres świąteczny życzę jak najwięcej. Depresji zimowej mówimy NIE.