Moniko a jak myślisz dlaczego robiłam to prawie cały dzień? przez 1,5godziny mierzyłam i wbijałam kijki żeby się zgadzało z projektem... tam jest 9 metrów dlugości... a dzieci to pomocnicy na chwilę... wolałabym pracować bez nich, bo z małymi (1,5 - 5 i 8lat) to trzeba mieć oczy dookola głowy (nie mówie tu o najstarszym15lat bo ten to kawał chłopa już)
wpadlam zobaczyć gdzie te cudowne zakupy znajda miejsce i co widzę? wszystko elegancka na swoim miejscu. Bardzo ładnie, baaaardzo a cisy jakie wypasione, zdradzisz jakiej są wielkości i ile kosztowały?
Ładnie poszło no i wiadomo jakim sprzętem: Bentley to był chyba prezent na Gwiazdkę?
Bukszpany raczej całe zmarzły, bo zmatowiałe są ale mam nadzieję jednak że nie.
Przytnij już teraz mocno, zobacz czy w środku raczej są sprężyste czy suchawe?
Danuś nozyk kupowałam niedawno, na gwiazdkę dostalam insze narzędzia bentleya W środu są zielone, ta jedna strona taka bardziej żółtawa... trudno obgole je i już, mialam je z tamtąd przenosić... we wtorek przyjadą cisy i już się boje czy to nie jest złe miejsce... bo jodła obok też zmarzła....
wpadlam zobaczyć gdzie te cudowne zakupy znajda miejsce i co widzę? wszystko elegancka na swoim miejscu. Bardzo ładnie, baaaardzo a cisy jakie wypasione, zdradzisz jakiej są wielkości i ile kosztowały?
teraz tylko przekopać, wygrabić, kupić roślinki i posadzić
nie wiem czy wspominałam, że placów nie czuję....
Robisz to super !!! a że pleców przy okazji nie czujesz ??? hmmmmm ..... sorki ....(chyba wiem jak to boli) Kawał dobrej roboty Kobieto zrobiłaś ..... wygląda super .... pozdrawiam