Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Fotorelacje - pielęgnacja roślin 21:35, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie Mamie tylko Babci - ale ciiiii Siedzą nieużywane naście lat to dałem im drugie życie

Pewnie Ci babcia na wiano te obrusy trzymała

Super patenty!
Miejsko & sielsko 21:35, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Przerzucę się na jogurty Mięso jest bleeee

no, naturalne tak, nabiał tak, mleko nie ...

Mięso tak ale sporadycznie ale z warzywami nie mieszamy białek
Miejsko & sielsko 21:32, 20 kwi 2015

Do góry
Przerzucę się na jogurty Mięso jest bleeee
Miejsko & sielsko 21:31, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jestem coraz bliżej celu Mleko piję

to odstaw mleko, już duży chłop jesteś !
Ogród niby nowoczesny ale... 21:30, 20 kwi 2015

Do góry
beta napisał(a)
podoba mi się ta nowa funkcja...Pani Rzecznik...brzmi dostojnie

buziaki

Bardzo dostojnie
Miejsko & sielsko 21:28, 20 kwi 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)

Ewcia ma rację co do węglowodanów
Na nich to Ty kochany tego sześciopaka nie wyrzeźbisz.
BIAŁKO!

Jestem coraz bliżej celu Mleko piję
Mój ogród pod górkę... 21:25, 20 kwi 2015

Do góry
No to mus się pokazać z jak najlepszej strony
Posadź koniecznie białe hortensje w donicach i zrób wianek na drzwi w bieli Mnie byś od razu tym kupiła jakbym był gościem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:19, 20 kwi 2015

Do góry
kasia napisał(a)
dziękuję za poradę, zastosuję się

Kasiu - radykalne decyzje podejmowane w ogrodzie mogą wyjść tylko na jego korzyść Może nie następuje to z dnia na dzień, ale po pewnym czasie myślisz sobie "jak wcześniej ta rabata mogła tak wyglądać?" Ja jeszcze powoli dojrzewam do wywalenia mojego bonsai dla ubogich z jednej rabaty, jednak w tym sezonie jeszcze to nie nastąpi, bo liczę na miskanta, że go zakryje No chyba, że znajdę coś odpowiednego na jego miejsce - wtedy się nie zawaham To tak odnośnie tej jodły

Zerknij na te dwa zdjęcia - tak wyglądała ta rabata w drugim roku po posadzeniu roślin(2012) - ah, jaki ja byłem wtedy dumny, że mam zielono

Po kilku(dziesięciu) migracjach roślin tak wyglądała jesienią - i ciągle dążę do ideału Wiosną ją poprawiałem i nadal będę - plany mam

Możesz to pokazać M-owi i przekazać ode mnie, że nie warto bronić roślin, które tylko psują efekt rabat - tylko je zmieniać A ogrody forumowiczów są tego najlepszym przykładem
Miejsko & sielsko 21:09, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja potrafię - tylko nie chce mi się Zresztą ja mięso jem od święta to piekarnik mi niepotrzebny Jadę na ryżu, makaronie i naleśnikach

Ewcia ma rację co do węglowodanów
Na nich to Ty kochany tego sześciopaka nie wyrzeźbisz.
BIAŁKO!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:00, 20 kwi 2015

Do góry
Danusiu, ostatnio jak u mnie pisałaś, że nie masz czasu na własny ogród to chyba kokietowałaś - przecież on sam z siebie TAK nie wygląda - czuć w nim Twoją nieustającą opiekę i wkładane serce we wszelkie nasadzenia W bukszpanowym jest po prostu światowo!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:00, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek- nie bądź dowcipnisiem, wiesz ze ja z lenistwa nie kancikuję, to jest jeszcze po prostu nie zasypane, po kopaniu rowku na krawężniki bo jeszcze betonik nie zaseschł.

Karolcia
– kosimy, i nawóz był raz wiosną dany

Dziurka- hmmm, trudne pytanie- to jest na pewno coś powiązanego z tymi pojmnikamki na deszczówkę co mamy wkopane pod ziemia i tym podlewam ogród. gnębie męża żeby ją zakamuflowała jakoś ale na obiecankach sie kończy ale musze mu wybaczyć bo cierpi na zupełny niedoczas

Ewa z siejsko-miejski-będzie rewitalizacja warzywnika i porządkowanie tyłów, tak żeby to jakoś wyglądało jak goście na medytację przybędą

Gosia, Ewa
-całuski
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:46, 20 kwi 2015

Do góry
Przerażają mnie te perfekcyjne kanciki przy krawężnikach - od lenijki chyba robione?
Miejsko & sielsko 19:39, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja potrafię - tylko nie chce mi się Zresztą ja mięso jem od święta to piekarnik mi niepotrzebny Jadę na ryżu, makaronie i naleśnikach

węglowodany, hmmm...
już wiem dlaczego jak po dopalaczach kopiesz
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 19:37, 20 kwi 2015

Do góry
U nas też wieje mocno... Gdzie ta wiosna? Oby była jak się dorwę do ogrodu w weekend
Miejsko & sielsko 19:33, 20 kwi 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Sebuś a już myślałam, że Ty ideał i wszystko potrafisz
jednak zaliczam gary bo organizacja też się liczy

trawnik to cud, że ocalał po moim nieustannym grabieniu

Ogródek w którym klon osłupiał:) 19:32, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Hahahaha - no tego jeszcze na ogrodowisku nie było

Cześć Sebek - czego nie było rynienki czy sprzątającego po matce dziecka?
Miejsko & sielsko 19:31, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jaki piękny trawnik!!! Cudnie jest

Co do roladek i klusek, Mama z Babcią robią świetne A ja umiem je świetnie odmrażać Kucharza ze mnie chyba już nikt nie zrobi, odkąd mieszkam w K. to piekarnika jeszcze nie odpaliłem... Za to mikrofalówkę juz jedną zajechałem

Sebuś a już myślałam, że Ty ideał i wszystko potrafisz
jednak zaliczam gary bo organizacja też się liczy

trawnik to cud, że ocalał po moim nieustannym grabieniu
Ogródek w którym klon osłupiał:) 19:21, 20 kwi 2015

Do góry
malgorzata_s napisał(a)
Dla tych, którzy chcieli by się pośmiać ze mnie lub ze mną wstawiam zdjęcia z kolejnego łazienkowego eksperymentu. Nabyłam wczoraj w castor. za całe 13 zł profil blaszany, bo stwierdziłam, że świetnie sprawdzi się jako rynienka z której woda spływa do oczka, nagiełam jego koniec za pomocą kombinerek i woda ładnie spływa, teraz muszę wymyśleć jak to zainstalować w ogródku. Po całej mojej zabawie syn zaczął po mnie sprzątać, chyba powinno być na odwrót.

Hahahaha - no tego jeszcze na ogrodowisku nie było
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:18, 20 kwi 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Heheheh Muszę być grzeczniejszy

Niekoniecznie Wystarczy się ciut postarać, by się załapać na takie zdjęcie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:14, 20 kwi 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Dziubek zrobiłeś ładniejszy

Nie przesadzaj - oboje wiemy kto na tym zdjęciu wypadł lepiej I to na pewno nie jestem ja!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies