Co ja się tutaj dowiaduję?? Dziewczyny chyba kończę bo jak zacznę odwiedzać te wszystkie szkółki to urlop spędzę w ogrodzie a eM. zażąda rozwodu z powodu zbyt dużego obciążenia finansowego przez pasję żony do roślin
p.s. bagażnik w combii, po rozłożeniu foteli można spokojnie w dwie osoby się wyspać
Podoba się, podoba
Mój eM. na początku twierdził, że mamy za mały ogród na lustro.To ja mu pokazuję zdjęcia Twojego ogrodu...
Projekt już wykonał, w następnym roku realizacja
Myślałam, że to Dobrepole jest bliżej Do Poznania jakbym jechała to Yucca na pierwszym miejscu Ale w najbliższym czasie dałam sobie stop z większymi zakupami Jutro będę dzwonić do Radlińca, zobaczę jakie mają ceny przesyłki i skalkuluję czy nie lepiej mi tam podjechać a przy okazji odwiedziłabym Ciebie
Alisonku, u mnie ani jednej róży, ale myślę o jakiejś białej pnącej - Polinka też na taką się czai
Mam wypisane kilka róż które mi się podobają, ale na razie nie widzę róż w moim lesie - intensywnie myślę gdzie mogłabym je wsadzić i w miarę by pasowały...
niedziela spokojna a poleniuchować nie dało rady trzeba było dżemiki z truskawek robić ale w zimę będzie pychotka
Jeszcze ze dwa dni i za porzeczki trzeba się będzie brać
Joasiu, dziękujęCzytam i jutro będę kombinować. Jedynie, co nie mogę zrobić, to poszerzyć tego wąskiego paska rabaty, bo mam tam suszarkę na pranie. Nigdy jej na zdjęciu nie uwieczniłam Przy kratce mam jedną różę i czy mam dosadzić tam jeszcze? Czy nie będzie im za ciasno?
Szałwie dokupię, bo mi się podobają A hortensje, to tak do końca nie wiem, czy tam będą. One wcale nie mają zamiaru mi kwitnąć Kwitnie tylko ta od Bogusi
Z bluszczy na stronie jest zimozielony Hedera Helix; Róż nie mają, ale przecież po drodze do Poznania jest Rosarium dojazd
no i jak zboczysz z 3 km z trasy to jeszcze do mnie zawitasz