Ogrodowy powrót do dzieciństwa.
23:48, 29 cze 2014
Polinko wpadam po kilku dniach niebytności i co czytam ..... jest mi przykro. Tylko siedzieć i płakać ale nad Twoim ogrodem tylko nad tymi ludźmi. Uwierz mi na słowo, że ja nie należę do ludzi obłudnych. Gdyby mnie się Twój ogród nie podobał zamknęła bym buzię i słowem bym się nie odezwała. Poza tym są gusta i guściki. Nad gustami się nie dyskutuje. To, że mieszkasz na wsi nie znaczy, że musisz mieć ogród wiejski ( w tym dobry tego słowa znaczeniu) ogród pełen kwiatów flosów, jeżówiek , rudbeki - kwiecisty i kolorowy. Ty masz taki ogród jaki pasuje Tobie i Twoim najbliższym. Ogród, w którym czujecie się świetnie - miło spędzacie czas. Ogród, do którego chcecie wyjść i nacieszyć oczy. A z tego co pamiętam kolor też masz albo za chwilę go będziesz miała jak zakwitną hortensje. A ludźmi się nie przejmuj. Wiem, że łatwo się mówi, gorzej z realizacją. Nie wiem co my jako naród mamy w sobie, że dzień nam wyjdzie jak komuś dopieczemy, jak komuś wyrządzimy przykrość.
Dlatego głowa do góry i przedpłocie urządzaj a foty zamieść. A projekt super tak jak napisałaś skromna ale ELEGANCKA. W prostocie tkwi piękno
Pozdrawiam ciepło
P.s Dobrze , że mąż Ciebie wspiera - ukłon dla męża