Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 07:14, 30 cze 2014

AlicyaLK napisał(a)
Taaak planuje na wystawę do Wrocławia i po buksiki w drodze powrotnej

Ala może umówimy się na plantacji?
polinka 07:16, 30 cze 2014

Kalamandyna napisał(a)
Polinko, zakupiłam to co polecałaś do oprysku thuj. Teraz tylko nie wiem kiedy pryskac bo wciąż zapowiadają deszcze. Czy jeśli dzisiaj opryskam a jutro będzie padać to ma to sens czy jadnak poczekać na lepsze dni???

Melka ważne aby w tym samym dniu nie padało.
polinka 07:17, 30 cze 2014

Kondzio napisał(a)
Widze duże postępy w kulkowaniu i robieniu plotku pieknie wszystko rośnie

Kondziu dziękuję W imieniu M. za docenienie płotu
polinka 07:39, 30 cze 2014

Aga, Doniu, Aniu, Elu, Asiu i Asiu dziękuję za słowa otuchy Już mi lepiej, przemyślałam przez weekend te słowa i doszłam do wniosku, że to zwykły brak taktu. Przykro słyszeć takie komentarze ale chyba muszę się do tego przyzwyczaić
Łatwiej byłoby mi zrozumieć gdybym naprawdę miała mydło i powidło, 10 tyś. kolorów i kwiaty w oponach. Staram się nadać temu ogrodowi jakiś klimat, kształt,podążać w jednym kierunku. Dużo jeszcze remontów przed nami, elewacja, kostka, pergola,trawnik. Wstyd mi czasami pokazywać tutaj zdjęcia bo wiem jakie piękne są u innych ogrody ale dążę do tego aby mieć również zielony, naturalny dywan i drzewa pięknie podświetlone. Wiem, że aby to uzyskać potrzebujemy jeszcze kilka lat ale cel jest jasno określony ale niestety takie komentarze podcinają mi skrzydła Dobrze, że M.nie przyjmuje do wiadomości takich uwag i działa dalej
Dla nas tutaj kulki z bukszpanu czy drzewa formowane to coś normalnego, zwyczajnego. Dla innych to wielka nowoczesność i fanaberia a tym samym może przebajerowane...
asiach 08:39, 30 cze 2014

Już to zauważyłam bo w tak krótkim czasie 131 stron wstawić to rekord Guinessa
Czyli jeszcze raz głowa do góry i działaj - miłego dnia
ewakatowice 08:44, 30 cze 2014

Polinko,
Po co się przejmujesz?
Nie każdemu dogodzisz a i ile ludzi tyle gustów i nie to co ładne a co się komu podoba.
Masz mocną grupę wsparcia i osób, które dobrze Ci życzą to jedną BABĄ się przejmujesz

Pewnie tylko jakiś słabszy dzień miałaś ….
AlicyaLK 08:54, 30 cze 2014

Ohhh jak ja nie lubię takich ludzi! Nóż mi sie w kieszeni otwiera wtedy. Ale to trzeba chyba,pokiwać głową i robić swoje cudnie jest i nie słuchaj takich co sie nie znają
leon60 08:54, 30 cze 2014

Kochana nie przejmuj się cokolwiek nie zrobisz ludziom i tak nie będzie pasowało bo albo zazdroszczą albo się śmieją... Na mnie też dziwnie patrzą ale koło nosa mi to lata, mój ogród moja sprawa a jak się nie podoba przechodząc mogą odwracać głowę w innym kierunku ostatnio słyszałam, że zakładam szkółkę bo mam tak równo rośliny poustawiane i za dużo jednakowych hahahahhahah
Głowa do góry !
Buziak
aga_pe 09:10, 30 cze 2014

Polinka, pozwolę sobie jeszcze raz skomentować.....tym razem dosadnie. To że mieszkamy na wsi nie znaczy, że mamy mieć krowie placki pod płotem
Pozdrawiam
p.s. Nie widziałaś u nas w okolicy tojeści rozesłanej?
ewakatowice 09:13, 30 cze 2014

Sądzę, że jednak szkoda strzępić sobie jęzorek na jakieś babsko, które echhh
Lepiej swoją energie skierować na dalszą realizację.
Polinko, działaj kochana po „swojemu” a jak skończysz to powiesz pani, że jak chce zobaczyć to niech zapłaci bo masz cyrk a ona małpa