Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

baraga1904 09:24, 30 cze 2014

...nie nalezy się przejmowac...usłyszałam pewnego dnia za moimi tujami moich sąsiadów podglądających nasz ogród takie słowa " chyba ich poj..." nie dokończę bo niecenzurazlne...byłam nawet zła ale dzisiaj jak widzę jak codziennie podglądają miedzy tymi tujami co się u na sdzieje to mam satysfakcję...zazdrośc nie zna granic...
aga_pe 09:35, 30 cze 2014

baraga1904 napisał(a)
...nie nalezy się przejmowac...usłyszałam pewnego dnia za moimi tujami moich sąsiadów podglądających nasz ogród takie słowa " chyba ich poj..." nie dokończę bo niecenzurazlne...byłam nawet zła ale dzisiaj jak widzę jak codziennie podglądają miedzy tymi tujami co się u na sdzieje to mam satysfakcję...zazdrośc nie zna granic...

myślę, ze prawie każdy tu na Ogrodowisku miał takie doświadczenia
Książkę by napisał na ten temat.....sąsiedzka zazdrość ogrodomaniaków
zielonaprzystan 10:26, 30 cze 2014

Zazdrością nie ma co się przejmować.
Kondzio 11:12, 30 cze 2014

E tam nie przejmuj sie głupotami co kto myśli i co powie wiesz ja juz dawno sie tym nie przejmuje to moje życie i mój świat i nie ma nikt prawa chyba ze sam na to pozwolę
Mathildis 19:11, 30 cze 2014

aga_pe napisał(a)
Polinka, pozwolę sobie jeszcze raz skomentować.....tym razem dosadnie. To że mieszkamy na wsi nie znaczy, że mamy mieć krowie placki pod płotem
Pozdrawiam
p.s. Nie widziałaś u nas w okolicy tojeści rozesłanej?

Aga bez problemu mogę Ci podesłać... albo Polinka jak się do mnie wybierze to Ci zabierze
moja to tojeść rozesłana aurea - zrobię u siebie zdjęcie i wrzucę (może jeszcze dziś)
Madzenka 22:23, 30 cze 2014

Polinko przeciez masz nas! Po co sie jakąś kobietą przejmujesz. Nam się Twoje poczynania bardzo podobają ! dobrze, ze M Cię wspiera.
Ile ja się nasłuchałam nt mojego domu, ogrodu!! Kiedyś przed plotem, gdy sadziłam cos jak zwykle w ziemi, dwie wiekowe damy stwierdziły z przekąsem, że za dużo tego wszystkiego...najpierw zrobiło mi się przykro, gdyź kocham mój ogród, każdą wolna chwilę spędzam aby go upiekszyć. A one to celowo powiedzialy glośno i z przekąsem. I wiesz co stwierdzilam, ze mam to w nosie, ogrod i dom jest mój i nawet jak sobie krasnala postawię bo mi się będzie podobał, to jest mój i ma prawo stać w moim ogrodzie.

Poza tym Polinko następuje pokoleniowa zmian trendów ogrodowych i pewnie ta Pani minimum dekadę starsza od Ciebie nie nadąza za zmiana

Ps. Usun te puste strony, bo się wystraszylam, ze ktos Ci watek zheitował....
aga_pe 22:23, 30 cze 2014

Mathildis napisał(a)

Aga bez problemu mogę Ci podesłać... albo Polinka jak się do mnie wybierze to Ci zabierze
moja to tojeść rozesłana aurea - zrobię u siebie zdjęcie i wrzucę (może jeszcze dziś)

Właśnie szukam tej odmiany. Ale by było super. To podpytam Pauliny kiedy by jechała. Bo jak dobrze pamiętam, Ty z Wielkopolski jesteś? Jak możesz, podaj namiary na priv, może gdzieś się koło Ciebie czasami kręcę
polinka 07:48, 01 lip 2014

asiach napisał(a)
Już to zauważyłam bo w tak krótkim czasie 131 stron wstawić to rekord Guinessa
Czyli jeszcze raz głowa do góry i działaj - miłego dnia

Asiu jak ja to zobaczyłam to strach w oczach miałam. Myślę sobie ktoś się włamał na moje konto
polinka 07:49, 01 lip 2014

ewakatowice napisał(a)
Polinko,
Po co się przejmujesz?
Nie każdemu dogodzisz a i ile ludzi tyle gustów i nie to co ładne a co się komu podoba.
Masz mocną grupę wsparcia i osób, które dobrze Ci życzą to jedną BABĄ się przejmujesz
Pewnie tylko jakiś słabszy dzień miałaś ….

Kobieta w wyjątkowo słaby dzień trafiła i mnie rozłożyła
polinka 07:51, 01 lip 2014

AlicyaLK napisał(a)
Ohhh jak ja nie lubię takich ludzi! Nóż mi sie w kieszeni otwiera wtedy. Ale to trzeba chyba,pokiwać głową i robić swoje cudnie jest i nie słuchaj takich co sie nie znają

Ala dziękuje.