Już trochę z sił opadliśmy po całym sezonie ... i gdyby jeszcze w tym roku udało mi się wyrwać jakiegoś ładnego tulipanowca to byłabym szczęśliwa i mogłabym powiedzieć, ze wykonałam 100% normy Też tak myślę, ze kolumnowy fajniejszy Jeśli chodzi o wgłębnik szukam fachowca do położenia płyt
Jak jeszcze gdzieś znajdę czosnki to Ci kupię
Śliczne masz vanilki Dużo bym dałą żeby moje hortki tak wyglądały ... niestety wakacvyjne słońce przypaiło mi je okrutnie ... i świetna inspirka na kącik wypoczynkowy ... i , jak na obecną Twoją sytuację, radzisz sobie suuuper Jeszcze będzie pięknie
Przeczytalam o problemach z cisami ... przykro mi ... ale tak jak dziewczyny piszą wierzę, że uda Ci się je uratować ... chociaż ja intuicyjnie obornika bym teraz nie dawała ... Pozdrawiam
PS. Cisom daj czas a tymczasem ... nie zapominaj o reszcie ogrodu Jak tam cebulowe?
No pokaż trochę swojego ogrodu ... przecież jest pięknie ... chcemy się pozachwycać ... ja chcę hortki ... bo nie mam na co popatrzeć u siebie a Twoje śliczne są
Witaj Danusiu
To jest klon Brillantissimum.
Rozplenice z rozchodnikami też mi się podobają ... ale popatrz na jeżówki z krwawnikami ... one mi tu jednak nie pasują ... zastanawiam się czym je zastąpić ... to musiałoby byc coś takiego żeby nie stopiło się z tujami i jednak trwałego