Tusiawka, Jagódko - no własnie tez sie zastanawiam bo mam pełno takich liścieni w tej donicy z rozplenica i sama jestem ciekawa co to , zostawiałam do obserwacji
jalos - Klipsy do mocowania desek to są zrobione z aluminiowego ceowanika ramiona 10mm podstawa 20mm gr. ścianki 2mm, pocięte to na odcinki i przykręcone od spodu do deski (dokladnei to było robione jak pokazywała instrukcja SPAX) - więcej grzechów nie pamiętam.
część...eeee tam...wcale nie tak dużo...abym tylko to co mam dała radę oragnąć byłoby super..
...no...tylko dwie
p.s przecież nie pisałam nic o alkoholu
buziaki
pewnie, że się podzielę...tylko jak podzielić jedną werbenę?...muszę pomyśleć
...dobre...bardzo dobre...i jakie życiowe
buziaki
Ewuś, ale to sama prawda
ooo...to super wiadomość...moja ruszyła w ilości jednej sztuki...
w sumie to chyba powinnam i ja sprostować z tymi skrzyniami...bo...pierwszy raz to było jak je ustawialiśmy od nowego...więc w zasadzie to się liczyć nie powinno
werbeny gratuluję...ale ciiii
berberysy świecą w słońcu i wyglądają niesamowicie...moja perowskia ma jak na patelni i piach...więc może faktycznie o ilośc słońca idzie?...
Ewka...no fiesz?...ale mam nadzieję , że Ci wybaczył...pozdr...i lecę zobaczyć tę skrzynię
Gosia, z wiekiem się zmieniam, kiedyś byłam bardziej żywiołowa, a nawet dość zwariowana. Chyba jednak wolę siebie taką jak teraz. Pozdrawiam serdecznie
edit. kupiłam mamlusie, jedna z 5 sztuk kwitła. ten rok mam nadzieję że będzie lepszy, kwiaty ogrome, marzena tez ja ma już dłużej więc więcej ci powie ale jej się chyba kladą.
u mnie pewnie tez sie połoza po deszczzch