Kurcze ... ale ja mam tam jeszcze bałagan ... bo płyty jak kupione w sierpniu tak leżą i czekają na fachowca, który zechce je położyć ... no chyba że zrobię tak jak Ola i zamarzę co brzydkie
Dobra ... po pracy
Reniu
Też kupiłam te czosnki ... do donic we wgłębniku planuję ... nie wiem co z tego wyjdzie
Ale tak boję się tego sadzenia ... bo to będzie mój pierwszy raz
Dziękuję
A zaczął się nieźle ... bo dziś z rana obskoczyłam wszystkie moje 4 B i w ten sposób stałam się posiadaczką 40 czosnków Gladiator i przy okazji Exotic Emperor zgarnęłam... Ale się cieszę bo nie było drogo A to wszystko dzięki Krysi
Dziękuję Ci Krysiu
Układ działa
Wietrzyku ... a u Ciebie jak tam zakupy cebulowe?
Ach ... z trawnika jestem bardzo zadowolona ... z tej roboty przy poszerzaniu rabat już mniej ... ale muszę to zrobić żeby już było tak jak należy Nie mówię, że wprzyszłości jeszcze czegoś nie zmienię ... ale to już pewnie będą jakieś kosmetyczne poprawki
Pozdrawiam
takich samych, na jednej rabacie Jak kupisz z 1000 to będzie efekt zobacz u Madżen, ma podobny chyba gabarytowo ogród, kupuje tysiącami co roku, zacebulowane ma ale wtedy jest mega efekt
ja pewnie mam z 500-600 cebul w ziemi, a nie widać
Dziękuję Iwonko
Powiem Ci, że nie spodziewałam się, że tulipany tak długo mogą kwitnąć
Chciałabym takie zestawienie przy jałowcach zrobić.
Idę popatrzeć u Ciebie
nie mam żadnego z tych tulipków, bladego pojęcia nie mam czy kwitną razem czy na przemian... ja bym posadziła po np. 200 szt tego samego i nie bawiła się włączenie, może być różnie
pozdrawiam!
Ja przed zimą to chciałabym zdążyc chociaż z poszerzaniem rabat i poprawieniem nawadniania a zostanie mi jeszcze do obsadzenia rabata przy bukach, wgłębnik do wykończenia i ... myślałam o tej ściance wodnej ... ale to już w przyszłym sezonie i ... zależy czy eM będzie chciał się podjąć ... fachowców, którym trzeba wszystko tłumaczyć to ja nie chcę
Aaa jeszcze przed zimą chciałabym posadzić cebulowe ... to będzie mój pierwszy raz Nie wiem jak dobrać tulipany ... pomogłabyś mi? ... mam zyptanie klilka postów wyżej