Kasiu, a wiesz, że część stipy znów ponownie przycięłam? Pisałam już, że odrosła nierówno, tzn. odrosły tylko zielone źdźbła, suche pozostały. Więc część z przodu ciachnęłam jeszcze o połowę i ... znów odrasta Widać, ze za wszelką cenę chce żyć
Po ogrodzie bardzo lubię spacerować, choć zdecydowanie wolę jak troszkę cieplej jest
Deszcz popaduje od czasu do czasu i z tego się niezmiernie cieszę. CHoć jak wykopywałam ostatnio trzmieliny to okazało się, że i tak sucho niemiłosiernie... Więc nadal z wężem latam
Ten mój berberys, to jakaś najzwyklejsza odmiana. BArdzo podobają mi się te strzeliste, takie jak np. u Ciebie, Iwonko. Myslę, ze moje kiedyś też na takie wymienię.
Mirella, żółte surfinie mam co roku, ale zauważyłam, że co roku mam jakieś inne. Kupuję sugerując się kolorem, bo u mnie nie mają żadnych nazw odmianowych, więc różnie mi się trafi
Trawa to vertigo. Tak jest jednoroczna, ale baaardzo mi się podoba. Wiele osób ma ją na O. Bardzo szybko przyrasta, teraz to już doniczkowy potfór Spróbuję ją zimą przechować w garażu - zobaczymy z jakim skutkiem
A uwierzysz, że przedogródek ma rok? Całkowicie zmieniłam go dokładnie wiosną ubiegłego roku Więc zobaczysz jak śmigną Twoje roślinki już w przyszłym roku
Kuliste kulki też nie zawsze były takie kuliste One potrzebują czasu. Tym bardziej, jak się je samemu hoduje...