Sebek!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś niemożliwy! Danuś - lepszego rzecznika nigdzie nie znajdziesz
Jak przyszła przesyłka to popadłam w zachwyt , to było pierwsze odczucie . Jak przystawiłam do kamienia hmmm za mocno , pomyślałam ... i na razie sobie w tym trwam Ale jak napisałam wcześniej , darowanemu koniu się nie zagląda dlatego nie marudzę i się przyzwyczajam . Zdecydowanie wolę łagodniej Wróciłam z koncertu ... Wyskakałam się trochę .... wreszcie .... tego mi brakowało teraz w rytmie uciekam spać
Muszę wizytę u Ciebie złożyć jak Ci poszło
Moja sąsiadka ma taki
a już kumamm to co masz w fashion my style to też żart? ty nosisz taki sfeterek http://szafa.pl/c16737031-babciny-sweterek-14.html
Widziałaś zdjęcie u Ensaty?
No skoro Gosia krawężniki dziś przywioła to znaczy, że już sama zamontowała te "listwy" przy podłodze - mam rację?
To nie ogród, to jest MADŻENIE!!! Cudnie!
Dwóch
Obleciałem insekty i nie było!!! Foch
Tylko starego obrusa nie zapomnij
Sebek widziałam, tylko gdzie bym ja miała cierpliwość szukać pudełka, jak ja ledwo obiad, zamiast noża już sekator w pogotowiu i lecę . Następnym razem już lepiej się przygotuję, albo poprawkę zrobię.
Kulki dobre wyszły, nie przesadzaj. Ja dziś doła buksowego załapałam, bo mi cienko idzie cięcie obwódki Wielkie falowanie
Seba, Tam przy pniu cisa kladziesz dwa obrusy, które mamie podprowadziłeś? Jeden z jednej strony, a drugi z drugiej, right?