Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...
nie mów głośno bo sie opieka dowie i jak typowa patologiczna rodzina będziemy mieli wesoło
Rano objechałam biedronki, tylko w jednej byly 4szt a ja potrzebuje z 8 nic po pracy podjade do ogrodniczego... w razie czego na przechowalniku mam wsadzone cztery bukszpany ale są większe...
Marzenko dzisiaj po pracy zaczelam je sadzić i jeździłam do najbliższych dwóch sklpów okolo 18, dalej nie jechalam bo by dzieci nie mialy nic do jedzenia trzeba bylo wracać do domu jutro pojadę, ale obawiam się że może być marnie bo w tej koło pracy wczoraj zostalo kilka sztuk tylko...
No to ładnie, dzieci głodne, dom nie porzygotowany do świąt ale bukszpany w ogrodzie wyrosly u mnie tak samo. Wczoraj mimo powrotu z pracy o 19.30 zdążyłam posadzić dwie kosdrzewiny i nowe miejsce dla starych, niekształtnych bukszpanów znaleźć. Potem na ogrodowisku nadrabiam zaległości.
Nawet menu na święta nie ustalone a rodzice do nas przyjeżdżają....
Joasiu u mnie na prowincji tylko 5 biedronek, 2 lidle i kaufland żadnych centrów handlowych typu obi czy auchan pnieważ przez 10 lat blokowali powstawanie jakichkolwiek galeri czy centrów handlowych
Marzenko dzisiaj po pracy zaczelam je sadzić i jeździłam do najbliższych dwóch sklpów okolo 18, dalej nie jechalam bo by dzieci nie mialy nic do jedzenia trzeba bylo wracać do domu jutro pojadę, ale obawiam się że może być marnie bo w tej koło pracy wczoraj zostalo kilka sztuk tylko...
Świetny kolor, bo nie takie jaskrawożółte, tylko kremowo-białe
one są takie śmieszne bo jak nie ma slońca to zamykaja główki i wówczas wydają się kremowo-biae, jak wyjdzie słońce to się rozwijają i są żółtawe. Na noc też się zwijają Pewnie to normalne ale to moje pierwsze krokusy w życiu
kurcze fraki zabrakło mi bukszpanów... po pracy szybcitko przygotowałam sobie teren, zaczełam sadzić i klops... kupiłam zamało krzwaczków... wsiadłam do samochodu pojechałam do najbliższej biedronki i nie ma, do drugiej też pustka... musiałam wracać by dzieciom jedzenie zrobić... zostały mi jeszcze 3 biedronki pojadę jutro rano będzie numer jak nie dostanę....
kurcze fraki zabrakło mi bukszpanów... po pracy szybcitko przygotowałam sobie teren, zaczełam sadzić i klops... kupiłam zamało krzwaczków... wsiadłam do samochodu pojechałam do najbliższej biedronki i nie ma, do drugiej też pustka... musiałam wracać by dzieciom jedzenie zrobić... zostały mi jeszcze 3 biedronki pojadę jutro rano będzie numer jak nie dostanę....