Fajowy ten komplet ... do mnie trochę za duży , ale im dłużej się zastanawiam nad tymi donicami , tym bardziej dochodzę do wniosku, że chyba te z terakoty będą mi pasowały , bo są i mniejsze i większe, a na tarasie nie mam dużo miejsca , to chyba takie będą najlepsze ... hmmmm ... pan dzwonił, że podświetlaną mi zamówił i już jedzie z Belgii , będzie po świętach
Tylko, że malutka ma niewiele ponad metr, ale obrodziła w tym roku kwiatami, źe aż miło. Wystarczyło ja wreszcie z donicy do gruntu posadzić i nawozić a u Ciebie już pękają pąki?
Fajowy ten komplet ... do mnie trochę za duży , ale im dłużej się zastanawiam nad tymi donicami , tym bardziej dochodzę do wniosku, że chyba te z terakoty będą mi pasowały , bo są i mniejsze i większe, a na tarasie nie mam dużo miejsca , to chyba takie będą najlepsze ... hmmmm ... pan dzwonił, że podświetlaną mi zamówił i już jedzie z Belgii , będzie po świętach
Miałam dzisiaj pojechać po pure round ale najpierw kiermasz jutro zdecyduję czy pure kupie. Ja mam sporo miejsca przed wejsciem a podświetlana za chwilę na taras kuchenny zostanie przeniesiona. I chcę wyeksmitować te szare plastikowe w inne miejsce
Kwitnąca magnolia gwiaździsta dla wszystkich spragnionych wiosny Wczoraj rozwinęła pąki
Ojej - przepiękna A moja w ogóle paków nie ma - dziwna jakaś jest od początku
Sebku nawoziłeś nawozem do magnoli w lecie? Magnolia musi dostać dawkę nawozu wiosną i latem wówczas kwitnie obficie. W ubieglym roku kupiłam dwie zagłodzone , które po nawożeniu wytorzyły dużo pąkąw. I dziwię się, że u mnie na tym wietrzysku nie wymarzają