Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Juzia 07:02, 04 kwi 2012

Ja sie do okien dzisiaj muszę zabrać, bo babcia wnuczkę tylko dlatego zgodziła się zabrać do siebie....a siedzę i myślę co by tu przesadzić jeszcze
ana_art 09:20, 04 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko dzisiaj po pracy zaczelam je sadzić i jeździłam do najbliższych dwóch sklpów okolo 18, dalej nie jechalam bo by dzieci nie mialy nic do jedzenia trzeba bylo wracać do domu jutro pojadę, ale obawiam się że może być marnie bo w tej koło pracy wczoraj zostalo kilka sztuk tylko...

No to ładnie, dzieci głodne, dom nie porzygotowany do świąt ale bukszpany w ogrodzie wyrosly u mnie tak samo. Wczoraj mimo powrotu z pracy o 19.30 zdążyłam posadzić dwie kosdrzewiny i nowe miejsce dla starych, niekształtnych bukszpanów znaleźć. Potem na ogrodowisku nadrabiam zaległości.
Nawet menu na święta nie ustalone a rodzice do nas przyjeżdżają....

nie mów głośno bo sie opieka dowie i jak typowa patologiczna rodzina będziemy mieli wesoło
Rano objechałam biedronki, tylko w jednej byly 4szt a ja potrzebuje z 8 nic po pracy podjade do ogrodniczego... w razie czego na przechowalniku mam wsadzone cztery bukszpany ale są większe...
abiko 15:41, 04 kwi 2012

Wpadłam zobaczyć jak tam realizacja I czekam na więcej
Bogdzia 15:56, 04 kwi 2012

Pozdrawiam Dziewczynki życzę owocnych zakupów Anie i miłego mycia okien Juzi.
ana_art 16:09, 04 kwi 2012

abiko napisał(a)
Wpadłam zobaczyć jak tam realizacja I czekam na więcej

Agnieszko po świętach, po świętach...
ana_art 16:12, 04 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...
Joanka 18:18, 04 kwi 2012

Fajne bułki Aniu kupiłaś w Biedronce...... hihihihihihihi
motylla 18:28, 04 kwi 2012

Ja też pobiegłam - kupiłam 12 Naprawdę ładne - złączone po 3 dają fajne wyjście do kulki
Madzenka 06:38, 05 kwi 2012

ana_art napisał(a)

Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...

Ania widzę, że M się wkręca ?
Posadź szybciutko przed świętami bukszpaniki, czekamy
A co do donic to szare będa fajnie wyróżniać się przy beżach. Teraz połączenie delikatnego beżu z szarościa jest trendy i na dodatek bardoz eleganckie kupij szare chyab, że w projekcie ogrodu masz inne kolory niż Danusiowe, ale o to szefowej nie podejrzewam.
Ja już tego kasztanowego drewnianego tarasu zdzierżyć nie mogę, ale to zadanie dla M do końca kwietnia
ana_art 06:39, 05 kwi 2012

wczoraj mój M zakupil wertykulator, jak myśicie żeby go użyć ziiemia i trawa musza być suchę? bo u nas wczoraj lało? Dzisiaj narazie nie lejepomimo że szaro-buro. Młody ma wolne to może bym go wykorzystała do prac ogrodowych