nie mów głośno bo sie opieka dowie i jak typowa patologiczna rodzina będziemy mieli wesoło
Rano objechałam biedronki, tylko w jednej byly 4szt a ja potrzebuje z 8 nic po pracy podjade do ogrodniczego... w razie czego na przechowalniku mam wsadzone cztery bukszpany ale są większe...
Pozdrawiam Dziewczynki życzę owocnych zakupów Anie i miłego mycia okien Juzi.
Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...
Pozdrawiam Dziewczynki życzę owocnych zakupów Anie i miłego mycia okien Juzi.
Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...
Ania widzę, że M się wkręca ?
Posadź szybciutko przed świętami bukszpaniki, czekamy
A co do donic to szare będa fajnie wyróżniać się przy beżach. Teraz połączenie delikatnego beżu z szarościa jest trendy i na dodatek bardoz eleganckie kupij szare chyab, że w projekcie ogrodu masz inne kolory niż Danusiowe, ale o to szefowej nie podejrzewam.
Ja już tego kasztanowego drewnianego tarasu zdzierżyć nie mogę, ale to zadanie dla M do końca kwietnia
wczoraj mój M zakupil wertykulator, jak myśicie żeby go użyć ziiemia i trawa musza być suchę? bo u nas wczoraj lało? Dzisiaj narazie nie lejepomimo że szaro-buro. Młody ma wolne to może bym go wykorzystała do prac ogrodowych