Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:16, 22 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Nie strzymam tyle pochwał jejku szok

dobra nie mam co podziwiać kochani, trza se pobiegać

No nie zniesę!!! Taaaki trawnik!!!

Ale trawę przy donicy mogłaś ładniej dokosić Jednak nie jest aż tak perfekcyjnie - mamy Cię!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:52, 22 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Serca nie masz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:51, 22 kwi 2015

Do góry
czosnki główkują
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:49, 22 kwi 2015

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:47, 22 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Nie strzymam

Dla chcącego, nic trudnego.
Buźka za trawnik.
Piękny i zdrowiutki jak rydz.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:46, 22 kwi 2015

Do góry
szafirkowo kłosownicowo

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:44, 22 kwi 2015

Do góry
Dereń kandayjski jednak się w tym roku chyba weźmie w garść (musze mu poplewić skoro się postarała dla mnie)
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:42, 22 kwi 2015

Do góry
Tymczasem na przedplociu prezenty od Agi naszej loczkowej posadzone, i wyżwirowany cały pas

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:40, 22 kwi 2015

Do góry

Wilcza Góra 11:34, 22 kwi 2015

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Ode mnie również wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze
Jesteśmy rówieśniczki
Buziaki
dziękuję. Sama nie wiem kiedy to minęło...jeszcze kilka dni temu miałam 23

Agatek napisał(a)
Ach to i ja dołączę z życzeniami
wszystkiego najpiękniejszego
Dziękuję za pamięć...tak bardzo bym chciała "najpiękniejszego"

malkul napisał(a)
ode mnei też spóżnione najszczersze
co tam data...ważne intencje dziękuje serdecznie

kosolka napisał(a)
Ewuniu, życzę Ci, aby Twoja radośc z życia nie slabla, niech spełniają się Twoje marzenia i zdrowie niech Ci dopisuje!
ach ta moja radość życia !!! każdego dnia o nią walczę, nawet jak jest gorszy dzień dziękuję za zdrówko ...jak będzie to i za marzeniami dam radę pędzić urodzinowe buziaki

kamasja napisał(a)
No to się zaczęło...nowe życie! Powodzenia na nowej drodze. Ja już 3 lata w trakcie.
dziękuje za zaproszenie w nową poróż skoro Tobie dobrze, to mam nadzieję, że i mi "przypasuje"

Milka napisał(a)
Piękne fotki, w ślicznym ogrodzie
Wszystkiego najlepszego z okazji tak pięknych urodzinpiękny wiek, młódka z ciebie Ewo
dziękuję Irenko...młodość mnie nie opuszcza na szczęście i tak ma pozostać !!! zdrowie, siły i uśmiech - takich chciałabym mieć przyjaciół przez kolejne 40 !!!

Kuklik napisał(a)
Oj, nie wiedziałam,że takie święto
Najlepszego, najszczęśliwszego i najsłoneczniejszego życia z czwórką z przodu Ci życzęJa już od trzech lat noszę ten numerek i ... no cóż, muszę powiedzieć, że nigdy nie było lepiejTrzymaj się Kochana
mam nadzieję...powiedzmy za 5 lat powiedzieć jak Ty..."nigdy nie było lepiej" - marzę o tym ...dziękuję za życzenia i trzymam się mocno...jak się pewnie domyślasz...najchętniej łopaty

Pszczelarnia napisał(a)
.
oooo !!! Pszczółka się do mnie uśmiechnęła jak miło pewnie bardzo zapracowana ... tym bardziej fajnie, ze wpadła

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:00, 22 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
i trawniczek

Jakiego fotoshopa używasz? Podkolorowałabyś coś u mnie. Trawnik mam wspaniały aż się chce płakać a był taki śliczny-głupie robale.
a czasem nie na temat ... 08:55, 22 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)

w życiu babo, jesteś dla mnei najlepszą komedią

myślałam ze ciakwi Cię ogród
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:52, 22 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Ptaszek gotowy

A nie chciałabyś powielić i wysłać kopii do Lublina?
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 22:27, 21 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
wypasione przedszkole

żeby aż wypasione to nie wiem, najważniejsze, żeby "na ludzi" wyrosło
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:50, 21 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Ptaszek gotowy

A napiszesz teraz Ty jaki to filc.fajnie wyglada o trawie nie wspomnę
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:33, 21 kwi 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)

A to się dziwiłam .

Mój poM lubi się ze mnie nabijać, że tak siedzę na O., ale ostatnio mu wytłumaczyłam, że chyba nie chciałby, żebym mu truła, że mi się nudzi , więc jakieś hobby każdy musi mieć.

Już się przyzwyczaiłam, że mi zagląda przez ramię i się pyta "takie coś też będziemy mieć???", albo to (tym mnie rozwalił ostatnio totalnie): a kto ma przejście dla pieszych w ogródku? (czyt. oglądałam fotkę od malkul z płytami w trawie akurat ).

Hehe A czy Gocha o tym wie?
Mój M to jest taki spryciarz, że jak już go do czegoś przekonam po wielu rozmowach, kłótniach, tłumaczeniu itp. i doczekam się realizacji planu, i jak zwykle efekt mu się podoba to potem wszystkim mówi, że to był jego pomysł
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:08, 21 kwi 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Rzeczywiście wiele razy slyszalam, że jestem oazą spokoju, ale każdy ma jakieś granice wytrzymałości

A to się dziwiłam .

Mój poM lubi się ze mnie nabijać, że tak siedzę na O., ale ostatnio mu wytłumaczyłam, że chyba nie chciałby, żebym mu truła, że mi się nudzi , więc jakieś hobby każdy musi mieć.

Już się przyzwyczaiłam, że mi zagląda przez ramię i się pyta "takie coś też będziemy mieć???", albo to (tym mnie rozwalił ostatnio totalnie): a kto ma przejście dla pieszych w ogródku? (czyt. oglądałam fotkę od malkul z płytami w trawie akurat ).
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:14, 21 kwi 2015

Do góry
magda29 -lawenda co 45cm

babka- trudno sie mówi, ja ciebie lubię

Ensata- koraliki na zew. a do skzalrni różne musiałabym zerknąć jak chcesz ale już nei dzis bo padam na pysk i dzieci wołają.

Całuski dla wszystkich
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:12, 21 kwi 2015

Do góry
i trawniczek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:11, 21 kwi 2015

Do góry
Ptaszek gotowy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies