Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

ewakatowice 11:42, 21 kwi 2015

Jazz Ty się nie stresuj znajdziemy Ci nowego chłopaka jak ten nie chce maty
lojalna_ 20:55, 21 kwi 2015

Jazzy wszystkich wychowasz od małego do duzego i ogród i reszta rodziny Ci sie udac
Jagodaa 21:08, 21 kwi 2015

jazzy napisał(a)

Rzeczywiście wiele razy slyszalam, że jestem oazą spokoju, ale każdy ma jakieś granice wytrzymałości

A to się dziwiłam .

Mój poM lubi się ze mnie nabijać, że tak siedzę na O., ale ostatnio mu wytłumaczyłam, że chyba nie chciałby, żebym mu truła, że mi się nudzi , więc jakieś hobby każdy musi mieć.

Już się przyzwyczaiłam, że mi zagląda przez ramię i się pyta "takie coś też będziemy mieć???", albo to (tym mnie rozwalił ostatnio totalnie): a kto ma przejście dla pieszych w ogródku? (czyt. oglądałam fotkę od malkul z płytami w trawie akurat ).
Zielona 21:18, 21 kwi 2015

...doskonale Cię rozumiem. To minie. I - co najzabawniejsze - szybciej minie Tobie, niż Jemu
jazzy 21:26, 21 kwi 2015

ewakatowice napisał(a)
Jazz Ty się nie stresuj znajdziemy Ci nowego chłopaka jak ten nie chce maty

To ja już chyba wole dziewczynę
jazzy 21:27, 21 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Jazzy wszystkich wychowasz od małego do duzego i ogród i reszta rodziny Ci sie udac

Yhy, taa..
Jagodaa 21:28, 21 kwi 2015

jazzy napisał(a)

To ja już chyba wole dziewczynę

tylko, żeby gust miała taki jak Ty, bo dopiero problem będzie
pasjonatkaam... 21:29, 21 kwi 2015

jazzy napisał(a)
Ewa, Waldek, mój wspaniały M uważa, że to forum to jakieś przekleństwo i nie chce nawet patrzeć w jego stronę Bo odkąd czytam O. "zbyt dokładnie wyrywam chwasty", "cackam się ze wszystkimi roślinami", "wymyślam cuda wianki, czym dodaje mu roboty", "generuje niepotrzebne wydatki (instalacja elektryczna, oświetlenie, siatka na k., budowanie arch. ogr., itd.). W ogóle to do rozwodu niedaleko

mam to samo
jazzy 21:33, 21 kwi 2015

Jagodaa napisał(a)

A to się dziwiłam .

Mój poM lubi się ze mnie nabijać, że tak siedzę na O., ale ostatnio mu wytłumaczyłam, że chyba nie chciałby, żebym mu truła, że mi się nudzi , więc jakieś hobby każdy musi mieć.

Już się przyzwyczaiłam, że mi zagląda przez ramię i się pyta "takie coś też będziemy mieć???", albo to (tym mnie rozwalił ostatnio totalnie): a kto ma przejście dla pieszych w ogródku? (czyt. oglądałam fotkę od malkul z płytami w trawie akurat ).

Hehe A czy Gocha o tym wie?
Mój M to jest taki spryciarz, że jak już go do czegoś przekonam po wielu rozmowach, kłótniach, tłumaczeniu itp. i doczekam się realizacji planu, i jak zwykle efekt mu się podoba to potem wszystkim mówi, że to był jego pomysł
babka 21:35, 21 kwi 2015

Jazzowa jak tam Twoje tulipki, bo moje już dziś dwa czerwone łebki lekko pokazały