Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 22:57, 26 sie 2015

Do góry
Anusia napisał(a)
Moja róża Snow Princess

Śliczną różę zakupilaś Dasz ją przy tarasie?
Hortensjada 22:38, 26 sie 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie zachwycając się ogromną ilością cuuuuudnych hortensji ... naprawdę można się poczuć u Ciebie jak w raju
Krys mi podszepnęła, że wiesz wszystko o hortensjach ... jak patrzę na Twój ogród to myślę, że to prawda

Dziękuję Znalazłam jeszcze te fotki

Ogród w Puszczykowie 22:34, 26 sie 2015

Do góry
Gratki na 200setkę
Hortensjada 22:28, 26 sie 2015

Do góry
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie zachwycając się ogromną ilością cuuuuudnych hortensji ... naprawdę można się poczuć u Ciebie jak w raju
Krys mi podszepnęła, że wiesz wszystko o hortensjach ... jak patrzę na Twój ogród to myślę, że to prawda
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:16, 26 sie 2015

Do góry
Krys napisał(a)

Pierwszy rok jest trudny dla właściciela drobnych sadzonek one sa wysokie ale wiotkie,spokojnie wiosna przytniesz i beda piekne Bozga pisała dzisiaj,że mozna teraz jeszcze dac magiczna siłe.Ja jeszcze nigdy hortką nie dawałam magicznej siły a sa sama widziałas,ale maja dobra ziemie a pod nia gline i w te upały dzieki temu sie dobrze sprawuja,ale tylko limki Anabell poległy Bozga pisała jakies dwa tygodnie temu i radziła aby takie lichotki obciąc,ja ma taka jedna licha Grandiflore dzisiaj juz szłam do niej z nożcami ale odpusciłam,wiosna sie nia zajmę Podlej magiczna i ciesz się nimi a w przyszłym roku bedzie Pani zachwycona https://www.ogrodowisko.pl/watek/5534-hortensjada

Dzięki Krysiu
Magiczna siła ... mówisz
Typografia ogrodu 22:14, 26 sie 2015

Do góry
Mega oryginalne donice wyprodukowałaś Ale z Ciebie zdolniacha
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:10, 26 sie 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Moje sadzone w tym roku są małe, nie urosly za wiele, rozkładają się we wszystkie strony i jeszcze słońce mi je przypaliło ... wszystkie klęski na nie spadły ... toteż instruktaż wskazany wręcz ... a podpowiesz mi jak je właściwie ciąć?

Pierwszy rok jest trudny dla właściciela drobnych sadzonek one sa wysokie ale wiotkie,spokojnie wiosna przytniesz i beda piekne Bozga pisała dzisiaj,że mozna teraz jeszcze dac magiczna siłe.Ja jeszcze nigdy hortką nie dawałam magicznej siły a sa sama widziałas,ale maja dobra ziemie a pod nia gline i w te upały dzieki temu sie dobrze sprawuja,ale tylko limki Anabell poległy Bozga pisała jakies dwa tygodnie temu i radziła aby takie lichotki obciąc,ja ma taka jedna licha Grandiflore dzisiaj juz szłam do niej z nożcami ale odpusciłam,wiosna sie nia zajmę Podlej magiczna i ciesz się nimi a w przyszłym roku bedzie Pani zachwycona https://www.ogrodowisko.pl/watek/5534-hortensjada
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:58, 26 sie 2015

Do góry
Ja też mam wrzosy w donicach ... ładnie jest
Trudny teren - dużo pracy! 21:55, 26 sie 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

A masz zdjęcie limek?

Jutro zrobię ale dla mnie są to na te chwile najpiękniejsze hortensje. Nawet im pełne całodzienne słońce nie zaszkodziło
Trudny teren - dużo pracy! 21:52, 26 sie 2015

Do góry
KasiaW76 napisał(a)

Zapisze się na kurs cięcia kwiatów, drzewek etc
Moje limki są zaś boskie, a jak przyjechały to były wielkości chyba 7 cm Teraz są prościutkie i piękne

A masz zdjęcie limek?
Trudny teren - dużo pracy! 21:49, 26 sie 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

U mnie są identyczne ... gałązki mocno powykręcane we wszystkie strony ... chociaż jest trochę nowych przyrostów i te stoją równiutko pionowo a liście są żywe zieloniutkie nie przypalone wcale ... ale takich "porządnych" jest mało
Ale już wiem, ze trzeba je właściwie ciąc na wiosnę
Damy radę w przyszłym sezonie

Zapisze się na kurs cięcia kwiatów, drzewek etc
Moje limki są zaś boskie, a jak przyjechały to były wielkości chyba 7 cm Teraz są prościutkie i piękne
Trudny teren - dużo pracy! 21:41, 26 sie 2015

Do góry
KasiaW76 napisał(a)
Renia miło, że do mnie zawitałas i się odezwałaś. Vanilki są na ciągłej Expo życia słonecznej wiec wcale im się nie dziwię. Jednak najbardziej mnie drażni to jak się rozchodzą patyczki na bok a nie do góry.

U mnie są identyczne ... gałązki mocno powykręcane we wszystkie strony ... chociaż jest trochę nowych przyrostów i te stoją równiutko pionowo a liście są żywe zieloniutkie nie przypalone wcale ... ale takich "porządnych" jest mało
Ale już wiem, ze trzeba je właściwie ciąc na wiosnę
Damy radę w przyszłym sezonie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:26, 26 sie 2015

Do góry
jankosia napisał(a)
Renia, a gdzie ty sadziłaś te jarzmianki co razem kupowałyśmy? Bo nie kojarzę żebyś to pokazywała. Moje do tej pory stoją w doniczkach Szaro-bury kolor i nie wiem gdzie to posadzić.
P.S. W mojej biedrze nie ma takich tulipanów jak chciałaś, z tymi powywijanymi płatkami. Ale na Mickiewicza są już cebulki. W brico też ale tam to bieda jak zawsze.

Posadziłam jarzmiankę na tej wąskiej rabacie, co to tyle o niej rozprawiałam ... a potem ostatecznie dosadzilam tam limki ... i kolejna rabata do poszerzenia ... ja to se umiem zaplanować rabaty

Już się pogodziłam z tym, że tych pięknych różowych nie dostanę w tym roku
Dzięki A na Mickiewicza jest coś ciekawego i po ile?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:22, 26 sie 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Widzę, że cebulowy szał u Ciebie

... chyba wszystkich powoli dopada
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:21, 26 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Reniu wyczytałam, że masz problem z limkami? U mnie w tamtym roku też się pokładały a po ulewie już się nie podniosły i do końca sezonu leżały ale na wiosnę Irenka udzieliła mi konkretnego instruktażu ostrego cięcia i przyznaję, że limki stoją Dwa tygodnie temu po wichurze z ulewą po dwóch dniach wróciły do pionu

Moje sadzone w tym roku są małe, nie urosly za wiele, rozkładają się we wszystkie strony i jeszcze słońce mi je przypaliło ... wszystkie klęski na nie spadły ... toteż instruktaż wskazany wręcz ... a podpowiesz mi jak je właściwie ciąć?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:16, 26 sie 2015

Do góry
jankosia napisał(a)
Jeszcze nie ma, wczoraj specjalnie podjechałam zobaczyć, ale trzeba trzymać rękę na pulsie

Tyle osób trzyma rękę na pulsie a u nas sklep tylko jeden
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:15, 26 sie 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
Dziewczyny, a w lidlu jeszcze nie ma cebulek? Jakoś mi się kołacze że ciut później niż biedra rzucają?

Renia, co chcesz z LM? Zadzwon czy maja i daj znac co i ile, to podjade i Ci kupie! Tyle ze w ZD.W. będę najwczesniej na przyszla sobote (teraz jedziemy do stolicy

pozdrawiam!

W Lidlu nie ma jeszcze cebulowych a w LM słyszałam, że są ale dokładnie nie wiem jakie ... wybrałabym się ale ciągle cos mi wypada w tym tygodniu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:13, 26 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

W tym temacie to ja na razie raczkuję, podglądam co inni wybierają.
Ale na pewno kupię czosnki główkowate.
A tulipany białe i bordowe - na razie w B. coś tam kupiłam, ale wybór był ograniczony.

Marzą mi się jeszcze różowe tulipany
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:11, 26 sie 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
właśnie, w biedrze 1 sztuka gladiatora po 4 zł to i tak dobra cena
normalnie 8-10 zł się płaci

Tylko jeszcze ich nie ma ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:09, 26 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

w ubiegłym roku w Lidlu o ile dobrze pamiętam Gladiatory pakowane po 2szt były po 4,99 więc cena rewelacyjna!

Muszę je dorwać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies