Ok Zastanawiam się jeszcze nad tymi Lady ... bo jak posadzę w kilku miejscach i na kolejny sezon będą świecić pustkami na rabatach to trochę nie teges będzie?
Dziękuję Ana
Chyba jednak złożę zamówienie w benexie
Czyli z tymi cebulami jest tak, że jak posadzę 10 cebul to nawet w pierwszym sezonie nie mam pewności, że wzejdzie dokładnie 10 tulipanów?
Dziękuję Ana
Obiecałam sobie cofnąć się u Ciebie do okresu wiosny i poszukać nazw cebulowych a tu masz ... taki gotowiec Ile trzeba posadzić w grupie żeby był fajny efekt?
Tego mocno różowego o ciekawym kształcie miałam już w koszyku ale były tylko trzy opakowania i zrezygnowałam ostatecznie ... Szkoda, ze te Lady zastrajkowały ... a chyba mam ich najwięcej ... o kurcze ...
Po szafirki sięgnęłam w osatniej chwili ale widzę, ze ślicznie wyglądają ... u Ciebie A i bardzo podobały mi się Twoje miniaturowe irysy ... czy one też z tego samego źródła?
Dziękuję Ci bardzo za cenne uwagi
No powiem Ci, że nawet się nie zastanawiałam, co sobie inni o mnie myślą jak tak szperałam w tych kartonikach Tego czosnku właśnie nie wzięłam bo mało było ... po jednej sztuce w każdej B
Myślę, że zdjęcie trawniczka będzie ... ale jutro nie dam rady
Szkoda, ze Cię nie było u Krysi...
Mi też było miło Reniu
W końcu trochę pogadałyśmy ... ach z tymi dziećmi ... dziś znowu monitor wylądował w bagażniku auta a jeśli chodzi o gry to mam ich całą listę: counter strike go, league of legends, dont starve together, hearthstone ... a jaka była ta, o ktorej mi mówiłaś?
Jeśli chodzi o buksiki to są blisko trawnika faktycznie ... i co byś radziła z tym zrobić?